Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ντοκιμαντέρ του Netflix για την JLo θα σημάνει την έναρξη του φετινού Φεστιβάλ Tribeca στη Ν. Υόρκη

Ντοκιμαντέρ του Netflix για την JLo θα σ...

Η ταινία έχει τίτλο «Halftime» & την έχει σκηνοθετήσει η Amanda Micheli

Η Λατίνα σούπερ σταρ Jennifer Lopez αναμένεται να είναι από τα κεντρικά πρόσωπα του φετινού Tribeca Festival στη Νέα Υόρκη. Όπως διαβάσαμε σε ανάρτηση του σάιτ του Entertainment Weekly, το Φεστιβάλ που θα αρχίσει στις 8 Ιουνίου 2022 θα περιλαμβάνει και την παγκόσμια πρεμιέρα του «Halftime», ενός νέου ντοκιμαντέρ, παραγωγής της πλατφόρμας του Netflix που έχει ως κεντρικό πρόσωπο την πολύ επιτυχημένη τραγουδίστρια, περφόρμερ και ηθοποιό JLo, με έμφαση στους σταθμούς της καριέρας της καθώς και την τωρινή εξέλιξη της.

Το φιλμ έχει σκηνοθετήσει η Amanda Micheli και αναμένεται να προσφέρει στους αμέτρητους φαν της Λόπεζ ένα πολύ ενδιαφέρον πορτρέτο της με πολλές λεπτομέρειες και στοιχεία που την αφορούν και συνήθως είναι κρυμμένα πίσω από την κουρτίνα. Θα περιλαμβάνει πλάνα και στοιχεία από τις κινηματογραφικές της εμφανίσεις καθώς και άγνωστα παρασκήνια αλλά και από τις live μουσικές εμφανίσεις της σε όλο τον κόσμο καθώς και από το σώου της στο Super Bowl, και από την πρόσφατη Προεδρική Ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν τον περσινό Ιανουάριο.

Η ταινία, η πρεμιέρα της οποίας θα λάβει χώρα στο United Palace στο Washington Heights, λίγα τετράγωνα μακριά απ’ όπου η αποκαλούμενη "Jenny from the block" έκανε το ξεκίνημα της στη σώουμπιζ, θα περιλαμβάνει και λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή και την εξέλιξη της ως μία σύγχρονη Λατίνα μητέρα και καλλιτέχνιδα – πρότυπο για πολλά νέα παιδιά, καθώς και για το πώς καταφέρνει να συνεχίζει δυνατά να διασκεδάζει, να ενδυναμώνει και να εμπνέει το κοινό.

"Είναι τιμή μας που το Φεστιβάλ της Tribeca επέλεξε το “Halftime” για την φετινή εναρκτήρια του βραδιά, γιορτάζοντας κατά κάποιο τρόπο την καριέρα της Jennifer αλλά και τη ζωή της λίγα μόλις μέτρα μακριά από τη γειτονιά που μεγάλωσε!", ανέφερε περιχαρής η Amanda Micheli προσθέτοντας ότι "το να έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς αυτό το φιλμ στη μεγάλη οθόνη με το κοινό της Νέας Υόρκης είναι πραγματικά ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα".

Να αναφέρουμε πως το φετινό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Tribeca επιχειρεί μία αισιόδοξη επιστροφή στην κανονικότητα μετά και την περσινή διοργάνωση που ήταν & το πρώτο δια ζώσης live event στη Ν. Υόρκη αφότου ξέσπασε η πανδημία του COVID-19 την άνοιξη του 2020.

Η φετινή διοργάνωση θα κρατήσει 12 μέρες. Όσο για το ντοκιμαντέρ «Halftime» μετά το Φεστιβάλ θα κάνει και την τηλεοπτική του πρεμιέρα στις 14/6 που αλλού, στο Netflix.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight