Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η ερωτευμένη Τζένιφερ Λόπεζ αποθεώνει τον Μπεν Άφλεκ σε συνέντευξη της στο People

Η ερωτευμένη Τζένιφερ Λόπεζ αποθεώνει το...

Οι δυο τους έδωσαν το παρών και στον τελικό του Super Bowl στο Λος Άντζελες

Τι κι αν η νέα της ρομαντική κομεντί με τον ενδεικτικό τίτλο «Marry Me –Παντρέψου με» δεν πολυπήγε εμπορικά τουλάχιστον τις πρώτες μέρες προβολής της παρότι η έξοδος της συνδυάστηκε ιδανικά με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η 52χρονη Λατίνα σούπερ σταρ της ποπ μουσικής και του κινηματογράφου Τζένιφερ Λόπεζ διάγει ίσως την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της και δεν το κρύβει με τίποτα. Το νέο τεύχος του Αμερικανικού περιοδικού People (14/2/2022) κυκλοφόρησε με την JLo στο εξώφυλλο και κύριο θέμα του με τον απλό τίτλο «η Τζένιφερ Λόπεζ είναι ερωτευμένη». Στη συνέντευξη στο People αναφέρεται στην όμορφη ερωτική της ιστορία με τον 49χρονο Αμερικανό σταρ Ben Affleck με τον οποίο είχαν υπάρξει ζευγάρι την περίοδο 2002-2004 και έφτασαν στα πρόθυρα του γάμου για να χωρίσουν άδοξα και να ξαναβρεθούν πέρυσι.

Η σταρ του «Marry Me» (η ταινία παίζεται και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare) μίλησε για την αξία της δεύτερης ευκαιρίας σε μία σχέση προσθέτοντας πως  "νιώθω τόσο τυχερή και ευτυχισμένη και συνάμα ιδιαίτερα περήφανη που είμαι μαζί με αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο. Δεν έχω ξαναυπάρξει καλύτερα στην προσωπική μου ζωή". Η 52χρονη και σε καταπληκτική φόρμα τραγουδίστρια και ηθοποιός ανέφερε στο PEOPLE και την ευτυχή συγκυρία να είναι και οι δύο στην ίδια όμορφη στιγμή της ζωής τους έχοντας ανάγκη ο ένας την παρουσία του άλλου.

"Μοιάζει και είναι ένα όμορφο love story το ότι είχαμε οι δυο μας μία δεύτερη ευκαιρία. Όταν είσαι σε μία υγιή, ευτυχισμένη σχέση να ξέρετε πως όλα κυλούν θαυμάσια και όλοι κερδίζουν απ’ αυτήν την ισορροπία".

Ο ιδιαίτερα γοητευτικός Ben Affleck που επίσης φιγουράρει στο εξώφυλλο του τεύχους Φεβρουαρίου του Αμερικανικού περιοδικού Entertainment Weekly, παλεύει να βελτιώσει τη ζωή του αφήνοντας πίσω του αδυναμίες όπως το ποτό, όπως επισήμανε και η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία υπογράμμισε ακόμα στο People πως τώρα που ξανάσμιξαν, «είμαστε και οι δύο μεγαλύτεροι στην ηλικία, πιο έμπειροι και έξυπνοι να αποφύγουμε τις κακοτοπιές, έχουμε και οι δύο παιδιά από τους προηγούμενους γάμους μας και την ευφυΐα να ξέρουμε τι πραγματικά θέλουμε».  

Στο «Marry Me» που στο Αμερικάνικο box office ήρθε το 3ήμερο 11-13/2/2022, 3ο με εισπράξεις 8 εκατ. δολαρίων, η Lopez κάνει ένα ρόλο πολύ κοντά στην ίδια, μία pop star που επιλέγει τυχαία μέσα από το κοινό έναν άγνωστο (στο ρόλο ο συμπαθής Owen Wilson), μία αυθόρμητη κίνηση μόλις μάθει ότι ο αρραβωνιαστικός της, (στο ρόλο ο σταρ της λάτιν ποπ Maluma) την απατά. «Ήταν ένας ρόλος που τον χάρηκα που μου πρόσφερε ευχαρίστηση και ψυχική κάθαρση», είπε με νόημα η Τζένιφερ Λόπεζ.

Τέλος η JLo χάρηκε & με το δώρο που της προσέφερε ο σύντροφός της για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Για την ακρίβεια ο Ben Affleck ετοίμασε για εκείνη ένα προσωποποιημένο μουσικό video πάνω στο τραγούδι της «On My Way» από την καινούργια της ταινία “Marry Me” ως δώρο για την ημέρα των ερωτευμένων. Όπως διαβάσαμε η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε πως το 4λεπτο βιντεάκι που έχει & στιγμιότυπα από τη διάρκεια της σχέσης τους, θα το δείξει μόνο σε μερικές αγαπημένες φίλες της.

Η Τζένιφερ Λόπεζ στο μεταξή έδωσε το παρών μαζί με τον Μπεν Άφλεκ και στον τελικό του Super Bowl, την Κυριακή 13/2, ο οποίος διεξήχθη στο Λος Άντζελες. Οι δυο τους ήταν ευδιάθετοι και διασκέδασαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ενώ σηκώθηκαν και χόρεψαν.

Στο περίφημο, φετινό Halftime Show που πήρε και πολύ καλές κριτικές, βρέθηκαν & εμφανίστηκαν για πρώτη φορά βρέθηκαν μαζί πέντε θρύλοι της hip-hop και ραπ μουσικής σκηνής: οι Dr. Dre, Eminem, Mary J. Blige, Snoop Dogg και ο Kendrick Lamar.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

H φωτ. έχει credit Getty Images & είναι από την ανάρτηση του protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight