Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ποιά είναι η ετικέτα του ασύλληπτου νυφικού της Τζένιφερ Λόπεζ στο «Marry me»;

Ποιά είναι η ετικέτα του ασύλληπτου νυφι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η λατίνα ντίβα φοράει μια παραμυθένια bridal gown που «τυφλώνει», τιμώντας τις νύφες των εξωτικών πολιτισμών, δηλαδή την καταγωγή της

Καταφθάνει στα σινεμά η αισθηματική κομεντί «Mary me» με την 52χρονη Τζένιφερ Λόπεζ, τον διάσημο τραγουδιστή Μαλούμα και το γνωστό ηθοποιό Οουεν Ουίλσον στο πλευρό της. Η JLo ενσαρκώνει μια δημοφιλή star που παντρεύεται τον επίσης celebrity σύντροφό της σε μια τελετή υπερπαραγωγή, η οποία θα μεταδοθεί live σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Mαθαίνοντας λίγο πριν το γεγονός την απιστία του αγαπημένου της, παθαίνει κρίση πανικού και διαλέγει από το πλήθος του κόσμου έναν ξένο για άντρα της, έναν διαζευγμένο καθηγητή μαθηματικών! Τα γυρίσματα του φιλμ έγιναν πριν χωρίζει η Τζένιφερ τον πρώην αρραβωνιαστικό της Αλεξ Ροντρρίγκεζ και επανασυνδεθεί με το Μπεν Αφλεκ, και από τότε το νυφικό του φιλμ είχε «βγάλει μάτι». Τώρα που κυκλοφόρησαν τρέιλερ, βίντεο και αφίσες, η απίστευτη αυτή νυφική τουαλέτα έχει εξελιχθεί στο πλέον πολυσυζητημένο στοιχείο της ταινίας.

Μιλάμε για δημιουργία- κόσμημα, με εκθαμβωτικό, χειροποίητο διάκοσμο, στενό στράπλες μπούστο και πελώρια φουσκωτή φούστα. Το πέπλο είναι πληθωρικό, γεμάτο κρύσταλλα. Vogue, Elle και πολλά περιοδικά έχουν υποκλιθεί στο εκτόπισμα αυτού του έργου τέχνης της couture.  Πρόκειται για bridal gown του 50χρονου λιβανέζου σχεδιαστή Zuhair Murad τον οποίο λατρεύει η Λόπεζ και τον έχει τιμήσει στο red carpet. Έναν δημιουργό που ειδικεύεται στα φαντασμαγορικά νυφικά και τις ονειρικές τουαλέτες με έδρα Παρίσι και Μιλάνο. Πλέον που οι επιλογές στα νυφικά έχουν σχετικά γίνει πιο λιτές και απλές, το κοινό των πιο «πριγκιπικών» outfits προέρχεται κυρίως από εξωτικές χώρες. Και η Λόπεζ τόνισε πως και με αυτό τον τρόπο τιμά την καταγωγή της.

 

Από την πασαρέλα στη μεγάλη οθόνη

Από την πασαρέλα στη μεγάλη οθόνη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View