Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η φουλ ερωτευμένη Τζένιφερ Λόπεζ πρωταγωνιστεί στην κομεντί "Παντρέψου με" - Από 10/2 και στην Πάτρα

Η φουλ ερωτευμένη Τζένιφερ Λόπεζ πρωταγω...

Συμπρωταγωνιστεί με τον Maluma και τον Όουεν Γουίλσον - Έδωσε & συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone όπου μίλησε για τον έρωτα της με τον Μπεν Άφλεκ

Πρεμιέρα κάνει την Πέμπτη 10/2/2022 στις Ελληνικές αίθουσες ταυτόχρονα με την έξοδο της στις ΗΠΑ και ενόψει της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, η νέα ρομαντική κομεντί «Παντρέψου Με – Marry me» που είναι γεμάτη από τραγούδια της σούπερ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ (η οποία ήταν εξαιρετική στο τολμηρό φιλμ του 2019, «Hustlers – Επικίνδυνες Κυρίες») και του επίσης super star της latin pop, Maluma.

H 52χρονη σήμερα Τζένιφερ Λόπεζ πρωταγωνιστεί στη συγκεκριμένη ταινία που αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον από τους λάτρεις των κομεντί. Υποδύεται το ρόλο μιας μεγάλης σταρ της μουσικής, της Κατ Βαλντέζ ενώ ο συμπαθής ηθοποιός Όουεν Γουίλσον κάνει το ρόλο του Τσάρλι Γκίλμπερτ, ενός καθηγητή μαθηματικών, τον οποίο η Κατ Βαλντέζ θα επιλέξει τυχαία την ώρα που δίνει μία συναυλία κάνοντας του πρόταση να γίνουν ζευγάρι μόλις σοκαρισμένη και απογοητευμένη έχει μάθει για την απιστία του συντρόφου της.

Πρόκειται για δυο ξένους που συμφωνούν πρώτα να παντρευτούν και μετά να γνωριστούν. Ένα απρόσμενο πραγματικά ρομάντζο γύρω από δύο ολότελα διαφορετικούς ανθρώπους που αναζητούν κάτι αληθινό σε έναν κόσμο όπου οι αξίες βασίζονται σε "like" και ακόλουθους. Το «Παντρέψου Με» που γυρίστηκε την περίοδο της πανδημίας, είναι μια μοντέρνα ερωτική ιστορία για τη διασημότητα, τον γάμο και τα social media και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα μεγάλο εμπορικό χιτ.

Μάλιστα το περιοδικό Time αφιερώνει στο νέο του τεύχος ένα δισέλιδο στην σταρ Τζένιφερ Λόπεζ γράφοντας πως η JLo παραμένει η «βασίλισσα» και η κυρίαρχος των ρομαντικών κομεντί ενώ απαριθμεί τουλάχιστον πέντε παρόμοιες ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει κατά το παρελθόν όπως το φιλμ «Maid in Manhattan – Η Καμαριέρα»  του 2002 όπου είχε παίξει μαζί με τον Ρέιφ Φάινς, το φιλμ «Ο Γάμος του Εραστή μου - The Wedding Planner» το 2001 σε σκηνοθεσία Άνταμ Σάνκμαν όπου έπαιξε μαζί με τον Μάθιου Μακόναχι, το αποτυχημένο «Gigli» του 2003 που είχε κάνει μαζί με τον Μπεν Άφλεκ την πρώτη τότε περίοδο του δεσμού τους που τους κυνηγούσαν οι παπαράτσι, το «The Back-up plan» του 2010 με τον Άλεξ Ο’ Λάφλιν & την «Κακιά Πεθερά - Monster-in-Law» σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Λουκέτιτς το 2005 όπου η JLo συμπρωταγωνίστησε με την σπουδαία Τζέιν Φόντα  και τον Μάικλ Βάρταν.

Η Κατ Βαλντέζ του «Marry me» είναι το ήμισυ του δυναμικού ζευγαριού της μουσικής βιομηχανίας, μαζί με τον Μπαστιάν (ο τραγουδιστής Maluma στο κινηματογραφικό του ντεμπούτο). Το νέο hit single του ζευγαριού με τίτλο “Marry Me,” κυριαρχεί στους καταλόγους επιτυχιών, και οι δυο τους ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν το γάμο τους μπροστά στα μάτια των θαυμαστών τους, σε μια τελετή που θα μεταδοθεί ζωντανά και αναμένεται να «ρίξει» το διαδίκτυο.

Ένας διαζευγμένος καθηγητής μαθηματικών, ο Τσάρλι Γκίλμπερτ (στο ρόλο ο 53χρονος ηθοποιός Όουεν Γουίλσον) έχει συνοδεύσει με το ζόρι την κόρη του και την καλύτερή του φίλη στη συναυλία.

Όταν η Κατ μαθαίνει, λίγο πριν από την τελετή, ότι ο Μπαστιάν την εξαπάτησε, έρχονται τα πάνω κάτω στη ζωή της, καθώς καταρρέει πάνω στη σκηνή τη στιγμή που αμφισβητεί την αγάπη, την αλήθεια και την αφοσίωση. Καθώς ο αγγελικά πλασμένος κόσμος της καταστρέφεται, στρέφει το βλέμμα της σε έναν ξένο — ένα τυχαίο πρόσωπο στο πλήθος, κι αυτό είναι ο Τσάρλι. Λένε πως αν το γνώριμο σε απογοητεύει, τότε ίσως κάτι άγνωστο να είναι η απάντηση, και έτσι, σε μια στιγμή εμπνευσμένης παραφροσύνης, η Κατ επιλέγει να παντρευτεί τον Τσάρλι.

Αυτό που ξεκινά ως μια παρορμητική αντίδραση εξελίσσεται σε ένα απροσδόκητο ρομάντζο. Αλλά, καθώς οι δυνάμεις του σύμπαντος συνωμοτούν για να τους χωρίσουν, τίθεται το μεγάλο ερώτημα: Μπορούν δύο άνθρωποι από τόσο διαφορετικούς κόσμους να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ τους και να χτίσουν ένα μέρος όπου και οι δύο ανήκουν;

Η ταινία «Marry me» είναι σκηνοθετημένη από την Κατ Κόιρο (Dead to Me, It’s Always Sunny in Philadelphia) σε σενάριο του Τζον Ρότζερς, (The Librarians), της Τάμο Σάνγκερ (30 Rock) και του Χάρπερ Ντιλ (The Mick). Την παραγωγή ανέλαβε η ίδια η Τζένιφερ Λόπεζ και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν κατά κύριο λόγο στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς, η αρχική ιδέα ήταν να δημιουργηθεί μια κλασική ρομαντική κομεντί για τον 21ο αιώνα, στο ύφος του «Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ» με την Τζούλια Ρόμπερτς. Αυτή ήταν μια καλή ευκαιρία για τους θεατές να αποκτήσουν μια ματιά στα παρασκήνια της βιομηχανίας του θεάματος και την εικονική πραγματικότητα της εφήμερης επιτυχίας.

Μια ρομαντική ταινία για τη σύγχρονη ιδέα της διασημότητας που επιτρέπει στο κοινό να ανακαλύψει τον άνθρωπο πίσω από την εικόνα.

Στο μεταξύ με κάθε ευκαιρία το τελευταίο διάστημα η πάντα γοητευτική και σέξι Τζένιφερ Λόπεζ δηλώνει full in love με τον έρωτα της ζωής της, τον 49χρονο ηθοποιό Ben Affleck και σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Rolling Stone συνοδεία μίας υπέροχης φωτογράφησης, η Λόπεζ μίλησε για όλα ευθέως και χωρίς περιστροφές. Παραδέχτηκε πως η πρώτη φάση του έρωτα της με τον Affleck, υπήρξε μεν η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής της, ωστόσο αποκάλυψε και όσα ακολούθησαν μετά τη γνωριμία τους, τον αρραβώνα τους και την επιθυμία τους να παντρευτούν. Όλα ξεκίνησαν από έναν εξευτελιστικό χαρακτηρισμό που έγινε στο πρόσωπό της από έναν stand up comedian, όταν βγήκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες τους φωτογραφίες από τα ραντεβού τους.

«Ήταν μία κτηνωδία. Είναι από αυτά τα πράγματα τα οποία κρατάς θαμμένα τόσο βαθιά μέσα σου για να μπορέσεις να προχωρήσεις τη ζωή σου. Ο Ben και εγώ ήμασταν τόσο ερωτευμένοι εκείνη την εποχή. Αλλά παράλληλα υπήρχαν και όλες αυτές οι κριτικές και στην κυριολεξία κατέστρεψαν τη σχέση μας. Ήμασταν και οι δύο πολύ νέοι για να καταλάβουμε εκείνη την εποχή, πως το σημαντικότερο πράγμα στις ζωές μας ήμασταν εμείς οι δύο και μόνο».

Η Jennifer Lopez λοιπόν διάγει μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική της ζωή και μάλιστα εξέφρασε την βεβαιότητα πως αυτή τη φορά, τα πράγματα δεν θα καταλήξουν με τον ίδιο τρόπο γι’ αυτήν και τον κούκλο Μπεν Άφλεκ και πως ο γάμος θα έρθει αβίαστα αυτή τη φορά!

Τέλος να αναφέρουμε πως η Τζένιφερ Λόπεζ αμέσως ταυτίστηκε με την ηρωίδα που υποδύεται στο «Marry me», καθώς η ζωή της κατακλύζεται από τους παπαράτσι, τα κουτσομπολίστικα νέα και εδώ και πολλά χρόνια ανταπεξέρχεται στις ανάγκες της παγκόσμιας διασημότητας, όσον αφορά στις προσωπικές της σχέσεις. Επομένως, η Κατ έγινε ένα alter ego της Τζένιφερ, μια pop star με παγκόσμια απήχηση που έρχεται αντιμέτωπη με ένα κοινό που θεωρεί ότι έχει λόγο για την προσωπική της ζωή και με μια δημοσιογραφία που την πολιορκεί.

«Καταλαβαίνω αυτόν τον τρόπο ζωής», είπε η Λόπεζ. «Η ταινία κυριολεκτικά πηγαίνει πίσω από την κουρτίνα και αποκαλύπτει τι σημαίνει να είσαι διασημότητα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που κατάφερα να φτιάξω ένα ολόκληρο άλμπουμ βασισμένο με μια ταινία, που ήταν ένα όνειρό μου. Με εντυπωσίασε το βάθος και η διορατικότητα στο σενάριο. Γι’ αυτό χαίρομαι και την ερμηνεία μου και το χορό μου αλλά και το τραγούδι μου σε αυτήν την ρομαντική κομεντί».

Το φιλμ από την Πέμπτη 10/2 θα προβάλλεται και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare, στην Ακτή Δυμαίων.

Παίζουν ακόμα οι Τζον Μπράντλεϊ και Σάρα Σίλβερμαν.

Παραγωγή: Τζον Ρότζερς, Τζένιφερ Λόπεζ, Ελέιν, Γκόλντσμιθ-Τόμας.

Διάρκεια: 112 λεπτά.

Διανομή από την Tulip.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Η φωτ. είναι από την ανάρτηση του queen.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture