Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Την Πασχαλινή εβδομάδα στην Πάτρα η νέα περιπέτεια με τον Λίαμ Νίσον

Την Πασχαλινή εβδομάδα στην Πάτρα η νέα ...

Τίτλος της, "Η Μνήμη του Δολοφόνου" - Παίζουν και ο Γκάι Πιρς και η Μόνικα Μπελούτσι

Άκρως παραγωγικός αποδεικνύεται στα 69 του χρόνια ο ηθοποιός Λίαμ Νίσον και λίγο καιρό αφότου τον είδαμε στο φιλμ «Blacklight» του Mark Williams που παίχθηκε και στο Odeon Veso Mare, καταφθάνει στις 28 Απριλίου 2022 στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή από την Odeon η ταινία «Η Μνήμη του Δολοφόνου - Memory» ;όπου & πρωταγωνιστεί.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου είναι μία ταινία όπου η «Αρπαγή - Taken» συναντά το “Memento”, από τον σκηνοθέτη του “Casino Royale”, Martin Campbell.

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο Άλεξ Λιούς (Λίαμ Νίσον) είναι ένας έμπειρος εκτελεστής, φημισμένος για την διακριτική του ακρίβεια. Όταν αρνηθεί να ολοκληρώσει τη δουλειά για μια επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση, μετατρέπεται σε στόχο και πρέπει να κυνηγήσει όσους τον θέλουν νεκρό. Ο βετεράνος πράκτορας του FBI (στο ρόλο ο Γκάι Πιρς), η Λίντα Άμιστεντ και ο μεξικανός κατάσκοπος Χιούγκο Μάρκεζ (Χάρολντ Τόρες) αναλαμβάνουν να ακολουθήσουν το σωρό πτωμάτων που αφήνει στο πέρασμά του ο Άλεξ.

Κυνηγημένος από εγκληματίες και FBI, o Άλεξ έχει όλα τα εφόδια να ξεφύγει, εκτός από ένα – παλεύει με την απώλεια μνήμης που επηρεάζει κάθε του κίνηση και δυσκολεύει το στόχο του. Όσο οι λεπτομέρειες θολώνουν και οι εχθροί πλησιάζουν, ο Άλεξ υποχρεώνεται να αμφισβητήσει κάθε του κίνηση και ποιόν μπορεί να εμπιστευτεί.

Η νέα αυτή περιπέτεια σε σκηνοθεσία του Μάρτιν Κάμπελ με τον Λίαμ Νίσον που τελευταία τον είδαμε και στις ταινίες «The Marksman», «Honest Thief» και «Made in Italy» βγαίνει στη χώρα μας ταυτόχρονα με την έξοδο της στις ΗΠΑ.

Παίζουν και η Ιταλίδα σταρ Μόνικα Μπελούτσι και οι Ταζ Άτουαλ, Ρέι Φίρον.

Την ταινία διανέμει η Open Road Films και αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα στο Odeon Veso Mare στην Ακτή Δυμαίων την Πασχαλινή εβδομάδα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture