Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πισπιρίγκου για Δασκαλάκη: Περίμενα να με στηρίξει - Είμαι απογοητευμένη

Πισπιρίγκου για Δασκαλάκη: Περίμενα να μ...

Τι δηλώνει η 33χρονη κατηγορούμενη μέσα από τις φυλακές

"Είμαι στη φυλακή για μια πράξη που δεν έκανα και βρέθηκα να με κατηγορεί κ ο ίδιος μου ο σύζυγος, είμαι απογοητευμένη, δεν θα απαντήσω άλλη φορά στις δηλώσεις που κάνει ο Μάνος. Περίμενα από το σύζυγο μου, να έχω την ηθική υποστήριξη που έχω ανάγκη. Σταματησε να με στηρίζει δυο μέρες μετά τη κράτηση μου στα κρατητήρια της Ασφαλείας".
Αυτό δηλώνει αναφορικά με την στάση του εν διαστάσει συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη, η κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης τους Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου.

 Ο Μάνος Δασκαλάκης με δηλώσεις του  νωρίτερα έξω από το γραφείο της ανακρίτριας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι βρίσκεται σε σοκ, υπογραμμίζοντας πως τα στοιχεία είναι αδιάσειστα και πολλά σε βάρος της 33χρονης

 «Είμαι σοκαρισμένος όμως τα στοιχεία είναι αδιάσειστα», ήταν τα πρώτα λόγια του Μάνου Δασκαλάκη έπειτα από την συνάντηση του με την ανακρίτρια.

Όπως είπε η σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου, ήταν «υπόδειγμα μητέρας» και ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα ότι είχε κάνει κάτι.

Σημείωσε πως από την πλευρά του δηλώθηκε υποστήριξη της κατηγορίας για την δολοφονία της κόρης του Τζωρτζίνας και αναμένει να λάμψει όπως ανέφερε και η αλήθεια για τους θανάτους και των άλλων δυο παιδιών του, της Μαλένας και της Ίριδας.

Παράλληλα δήλωσε πως επιθυμεί να δει την διαδικασία να εξελίσσεται προτού προβεί σε περαιτέρω δηλώσεις ή συμπεράσματα γιατί όπως είπε, «μέχρι πρότινος είχαμε δύο ιατροδικαστικές πράξεις που δεν μας έδιναν την παραμικρή ιδέα πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια».

Πηγη: ΑΝΤ1

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις