Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κάλεσμα συμμετοχής στην απεργία της 6ης Απριλίου 2022 από την Συντεχνία Αρτοποιών Πάτρας

Κάλεσμα συμμετοχής στην απεργία της 6ης ...

Από τα βασικά αιτήματα είναι πλαφόν στην τιμή της κιλοβατώρας και του ρεύματος, κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής και των χρεώσεων για ΑΠΕ & απαγόρευση των διακοπών ρεύματος

Με ανακοίνωση της η Συντεχνία Αρτοποιών Πάτρας απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργία της ερχόμενης Τετάρτης 6 Απριλίου 2022 και στη συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο στην οδό Κολοκοτρώνη στην πλ. Όλγας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Συνεχίζουμε δυναμικά, με όλο τον λαό συμμετέχουμε μαζικά στο απεργιακό συλλαλητήριο στις 6 Απρίλη 10:30 στο Εργατικό Κέντρο στην Πλ. Όλγας!Για να βροντοφωνάξουμε: Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! Να σταματήσει κάθε συμμετοχή της χώρας μας! Κάτω η ακρίβεια και οι φόροι!

Η κρίση και η πανδημία προηγούμενα δυσκόλεψαν τη δουλειά και τη ζωή μας, δημιούργησαν ασήκωτα χρέη. Σήμερα η ακρίβεια και ο πληθωρισμός επανεμφανίστηκαν και τρίζουν τα δόντια τους. Οι συνέπειες του πολέμου διογκώνουν τα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία.

Όλους μας απασχολεί το ίδιο ερώτημα "θα τα βγάλω πέρα σε αυτές τις συνθήκες;". Η καθημερινή προσπάθεια με τη δουλειά μας δεν αρκεί. Τους κόπους μας τους καταπίνει η ακρίβεια, η φορολογία και τα χρέη. Χρειάζεται η απόγνωση και η οργή να γίνουν συλλογική δύναμη, να χτυπήσουν τις πραγματικές αιτίες.

Χρειάζεται αγώνας μαζικός για την επιβίωση, για τα δικαιώματα και τις ανάγκες κάθε επαγγελματία!

Να μη λείψει κανείς! Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί, μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Απαιτούμε:

 Πλαφόν στην τιμή της κιλοβατώρας και του ρεύματος. Κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής και των χρεώσεων για ΑΠΕ. Απαγόρευση των διακοπών.

 Κατάργηση των ΦΠΑ και ΕΦΚ στα καύσιμα και συνολικά στην Ενέργεια.

 Διαγραφή των χρεών της επιστρεπτέας προκαταβολής, τόκων και προστίμων, 30% των υπόλοιπων χρεών στην εφορία και τις τράπεζες.

 Επιστροφή στο αφορολόγητο όριο των 12.000 ευρώ. Κατάργηση ΕΝΦΙΑ και τέλους επιτηδεύματος, μείωση ΦΠΑ και κατάργηση των έμμεσων φόρων στα είδη λαϊκής κατανάλωσης και τα καύσιμα.

 Επιδότηση στο ύψος των αυξήσεων στην ενέργεια.

 Όχι στις κατασχέσεις και στους πλειστηριασμούς για τις μικροεπιχειρήσεις και λαϊκά νοικοκυριά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις