Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Από σήμερα στο θέατρο act, η σατιρική επιθεώρηση για Θέατρο Σκιών, «Λίγο Απ’ όλους»

Από σήμερα στο θέατρο act, η σατιρική επ...

Τα πρωτότυπα κείμενα έχουν γράψει οι Κωνσταντίνος Μάγνης, Μιχάλης Παπαγεωργίου, Αντώνης Παπαντωνόπουλος, Δημήτρης Τουλιάτος και ο Τηλέμαχος Τσαρδάκας

Η πρωτότυπη σατιρική επιθεώρηση για θέατρο Σκιών, με τίτλο «Λίγο Απ' όλους» θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Act, στο πάνω μέρος στις σκάλες Γεροκωστοπούλου, στην Πάτρα για 3 μόνο παραστάσεις από Δευτέρα 21 μέχρι και την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022.

Τα εισιτήρια που είχαν εκδοθεί, ισχύουν κανονικά και για τις νέες παραστάσεις, με συνεννόηση με το ταμείο του Θεάτρου Act  για την κράτηση των θέσεων.

Η παράσταση παρουσιάζεται από το Μαύρο Θέατρο Πάτρας και τον Καραγκιόζη του Μακρή.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που το Θέατρο Σκιών περπατά στα βήματα και τις φόρμες της επιθεώρησης, με αυτοτελή νούμερα που σχολιάζουν και σατιρίζουν την τοπική επικαιρότητα και όχι μόνο!

Τα πρωτότυπα κείμενα έχουν γράψει οι: Κωνσταντίνος Μάγνης, Μιχάλης Παπαγεωργίου, Αντώνης Παπαντωνόπουλος, Δημήτρης Τουλιάτος και ο Τηλέμαχος Τσαρδάκας.

Τις φιγούρες και το Θέατρο Σκιών επιμελείται ο Κώστας Μακρής, ενώ την ερμηνεία και σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο γιος του, Μπάμπης Μακρής.

Στην παράσταση συμμετέχει η Νάντια Κωνσταντινίδη.

Η παράσταση, που είναι παραγωγή της ομάδας Πολιτισμού και Επικοινωνίας area 51, θα παρουσιασθεί στο Θέατρο Act,όπως προαναφέραμε,  από την Δευτέρα 21/3 έως και την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022, στις 21:15.

Εισιτήρια: προπώληση 12€, ταμείο 15€  | viva.gr, ταμείο θεάτρου act.

Εκ των υποστηρικτών επικοινωνίας των παραστάσεων του Act είναι και το thebest.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture