Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Ο Vassilikos των Raining Pleasure ήταν καλεσμένος στο "Μουσικό Κουτί" και ήταν εντυπωσιακός

Ο Vassilikos των Raining Pleasure ήταν κ...

Στην εκπομπή που προβλήθηκε την Τετάρτη 16/3 τραγούδησαν και η Έλλη Πασπαλά και η Δήμητρα Σελεμίδου

Εξαιρετική ήταν για άλλη μία φορά η μουσική εκπομπή «Μουσικό Κουτί» στην ΕΡΤ1 που παρουσιάζουν ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη. Στην εκπομπή της Τετάρτης 16/3/2022 όπως είδαμε, είχαν για καλεσμένους την αισθαντική Έλλη Πασπαλά που είπε μοναδικά το «Λευκό μου γιασεμί» του Παναγιώτη Καλατζόπουλου, μαζί την ερμηνεύτρια Δήμητρα Σελεμίδου, καθώς και τον Πατρινό τραγουδιστή Vassiliko. O Vassilikos ερμήνευσε μεταξύ άλλων το «Fake», την μεγάλη επιτυχία των Raining Pleasure που «απογειώθηκε» από τους μουσικούς της μπάντας του «Μουσικού Κουτιού».

Ο Vassilikos που είχαμε καιρό να τον δούμε, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις κι όταν τραγούδησε το «Amazing grey» από την πιο πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά που κυκλοφόρησε το 2019 ενώ προς το τέλος στην ενότητα του Τζουκ Μποξ, είπε το θρυλικό «You are my destiny» αλλά και το υπέροχο «Dancing Queen» των Abba.

Όσο για την Έλλη Πασπαλά τραγούδησε και Μάνο Χατζιδάκι, στον οποίο και αναφέρθηκε με μεγάλο σεβασμό και τρυφερότητα αλλά και Νίκο Πορτοκάλογλου (είπε το κομμάτι του «Φωνές»).

«Έχω νιώσει από τον Χατζιδάκι από τα πιο όμορφα χάδια στη ζωή μου. Ήμασταν σε μια ταβέρνα στο Παγκράτι και ξαφνικά μου χάιδεψε το χέρι… Δεν θα το ξεχάσω αυτό όσο ζω» είπε η Έλλη Πασπαλά, η οποία υπήρξε από τα πιο αγαπημένα «παιδιά» του Μάνου Χατζιδάκι, αφού η δισκογραφική τους συνεργασία ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’80 με την περίφημη «Πορνογραφία» και συνεχίστηκε για αρκετά χρόνια με τη συμμετοχή της στην ηχογράφηση σπουδαίων έργων του.

Ο Vassilikos, από τους πιο ταλαντούχους μουσικούς της γενιάς του, «συνάντησε» τον Μάνο Χατζιδάκι το 2005, όταν & διασκεύασε εξαιρετικά τα «Reflections» μαζί με τους Raining Pleasure.

Η κεντρική φωτ. έχει credit: Μανώλης Μανούσης / Maem, από το σάιτ ert.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture