Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Γνωρίστε και δοκιμάστε νέες ποικιλίες ελληνικού κρασιού με την Ανδριάνα Φοή αυτή την Κυριακή

Γνωρίστε και δοκιμάστε νέες ποικιλίες ελ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η εκδήλωση The New Wine Stars θα γίνει πίσω από την ΑΒΕΞ και απευθύνεται βέβαια στους λάτρεις των οινικών απολαύσεων

Ένα μεσημεριανό event για να ανακαλύψουμε καινούριες, ανερχόμενες ποικιλίες κρασιού έχει προγραμματιστεί αυτή την Κυριακή 20 Μαρτίου, ώρα 13 μ.μ. στις ιστορικές εγκαταστάσεις Πατραϊκή 1918 – Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πατρών (Ανθείας 38- Μετά το Praktiker πίσω από την ΑΒΕΞ).  

Με ένα  πλούτο ελληνικών ποικιλιών πάνω από 200 και με το ελληνικό κρασί διεθνώς να κερδίζει συνεχώς αναγνωρισιμότητα και θέση σε σπουδαίες wine-lists ανά τον κόσμο,  μας δίνεται η ευκαιρία να εξερευνήσουμε τι υπάρχει πέρα από το Αιγιωργίτικο, το Ασύρτικο, τη Μαλαγουζιά  και όλες  τις γνωστές μας γεύσεις. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον  οινικό πλούτο  που λίγες χώρες  διαθέτουν και απλώνεται από την Κρήτη μέχρι την Θράκη . Συχνά αρχαίες ποικιλίες ή με DNA εκατοντάδων χρόνων, με παράξενα ονόματα αλλά με αρώματα που με έναν μαγικό τρόπο ανθίζουν στο μεσογειακό κλίμα της χώρας μας.

Το κάλεσμα μας λέει: “Ας ταξιδέψουμε λοιπόν  να γνωριστούμε με μια Κυδωνίτσα  στην Μονεμβασιά, με το Σαββατιανό του Αττικού αμπελώνα, με την Λιμνιώνα  της Θεσσαλίας, το Βιδιανό της Κρήτης τη  Μαυροδάφνη της Πελοποννήσου και τον Αυγουστιάτη του Ιονίου".

To event έχει οργανωθεί από το Patras Wine Fair και τo The Wine Connoisseurs, εταιρεία οινοτουρισμού και οινικών εκδηλώσεων. Yπύθυνη η συμπολίτισσα expert του είδους, Ανδριάνα Φοή WSET (Diploma Cand.) WSET HESTIA Certified.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View