Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι προβάλλει το Odeon Veso Mare από 10 έως και 16 Μαρτίου 2022

Τι προβάλλει το Odeon Veso Mare από 10 έ...

Η μοναδική καινούρια ταινία της εβδομάδας είναι το φιλμ της Ντίσνει και της Pixar, "Πάντα στο Κόκκινο"

Στο Odeon Veso Mare (πρώην Ster) στην Ακτή Δυμαίων 17 στο Εμπορικό κέντρο Veso Mare, στην Πάτρα τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 10 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 θα προβάλλονται σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, οι εξής ταινίες:

Αίθουσα 3 στις 18.50 καθημερινά,

Αίθουσα 4 στις 18.10 μόνο το σαββατοκύριακο,

Αίθουσα 6 στις 17.00 μόνο το σαββατοκύριακο,

Αίθουσα 7 στις 18.10 μόνο Πέμπτη, Παρασκευή, Τρίτη και Τετάρτη

"Πάντα στο Κόκκινο - Turning Red"

Πρόκειται για μία νέα παιδική ταινία ψηφιακού ανιμέισον της Ντίσνει και της Pixar.

Μπορεί η 13χρονη Μέιλιν να ξεχωρίζει με την έντονη προσωπικότητά της, όμως, τίποτα δεν συγκρίνεται με το γιγάντιο κόκκινο πάντα στο οποίο μεταμορφώνεται κάθε φορά που την κατακλύζει ένα έντονο συναίσθημα. Πάντα δηλαδή, αν κρίνουμε από το πέρασμά της στην εφηβεία! Το γεγονός ότι η υπερπροστατευτική μητέρα της, Μινγκ, μπλέκεται συνεχώς στα πόδια της, δεν βελτιώνει την ανεξέλεγκτη κατάσταση της Μέιλιν.

Σενάριο: Julia Cho, Domee Shi

Σκηνοθεσία: Domee Shi.

Στην πρωτότυπη Αγγλόφωνη κόπια ακούγονται οι: Rosalie Chiang, Sandra Oh, Ava Morse, Maitreyi Ramakrishnan, Hyein Park, Orion Lee, Wai Ching Ho, Tristan Allerick, Addison Chandler.

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι: Πέγκυ Μανωλά, Βίκυ Νικολαΐδου, Εριέττα Σαούγκου, Λυδία Τζανουδάκη, Μαρτίνα Δημοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βούλα Κώστα, Παναγιώτης Κλάδης, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Έλλη Πρόκου, Σοφία Καψαμπέλη, Μαρία Ζερβού, Χρήστος Συριώτης, ο Πατρινός ηθοποιός Σωτήρης Δούβρης, και οι Μιχάλης Βλαβιανός, Μαρία Ζερβού.

Διάρκεια: 100 λεπτά.

Διανομή από την εταιρεία Feelgood.

Αίθουσα 3 στις 21.00 καθημερινά,

Αίθουσα 4 στις 18.00 και στις 21.30 καθημερινά πλην σαββατοκύριακου, και στις 20.30 μόνο το σαββατοκύριακο,

Αίθουσα 5 στις 19.00 καθημερινά και στις 22.30 καθημερινά πλην της Κυριακής,

Αίθουσα 6 στις 22.00 καθημερινά,

Αίθουσα 7 στις 18.00 και στις 21.30 μόνο το σαββατοκύριακο και στις 20.30 μόνο Πέμπτη, Παρασκευή, Τρίτη και Τετάρτη,

Αίθουσα 8 στις 20.00 καθημερινά

"The Batman"

Πάνω από ένα χρόνο τώρα, ο Μπρους Γουέιν βυθίζεται στο σκοτάδι της Γκόθαμ ως ο Μπάτμαν (στο ρόλο ο γοητευτικός Ρόμπερτ Πάτινσον) που σπέρνει τον φόβο στις καρδιές των εγκληματιών. Με μόνους συμμάχους τον Άλφρεντ (Άντι Σέρκις) και τον Τζέιμς Γκόρντον (Τζέφρι Ράιτ), ο μοναχικός τιμωρός δίνει σάρκα και οστά στην εκδίκηση για χάρη των συμπολιτών του. Όταν ένας κατά συρροή δολοφόνος στοχεύσει στην ελίτ της πόλης, ένα μονοπάτι από γρίφους οδηγεί την έρευνα του Μεγαλύτερου Ντετέκτιβ του Κόσμου στον υπόκοσμο, όπου θα συναντήσει χαρακτήρες όπως η Σελίνα Κάιλ/Κατγούμαν (Ζόι Κράβιτς), ο Όσβαλντ Κόμπλποτ/Πιγκουίνος (Κόλιν Φάρελ), ο Κάρμαϊν Φαλκόνε (Τζον Τορτούρο) και ο Έντουαρντ Νάστον/Γρίφος, o κακός της ιστορίας (στο ρόλο ο Πολ Ντέινο). Όσο η κλίμακα του νοσηρού σχεδίου ξεδιπλώνεται, ο Μπάτμαν πρέπει να συνάψει καινούριες συμμαχίες, να αποκαλύψει τον ένοχο και να αποδώσει δικαιοσύνη για την κατάχρηση εξουσίας και τη διαφθορά που έχουν καταστρέψει την Γκόθαμ Σίτι.

Σκηνοθεσία:  Ματ Ριβς

Παίζουν ακόμα οι Πίτερ Σάρσγκαρντ, Τζέιμι Λόσον.

Κατηγορία: Δράσης

Διάρκεια: 175 λεπτά.

Διανομή από TANWEER.

Όπως έγραψε το flix.gr, ο νεότερος σε ηλικία Μπάτμαν στην κινηματογραφική ιστορία πρωτοστατεί σε μια ταινία που κρατάει τον ρεαλισμό της τριλογίας του Κρίστοφερ Νόλαν, αλλά βυθίζεται στην ακόμη πιο σκοτεινή νουάρ ατμόσφαιρα μιας ταινίας ενηλικίωσης ενός αγοριού και μιας ολόκληρης κοινωνίας. 

Το περιοδικό Αθηνόραμα και ο κριτικός του Χρήστος Μήτσης χάρισαν στην ταινία 2 αστέρια αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής: Η τριλογία του «Σκοτεινού Ιππότη» και το «Seven» ανοίγουν το δρόμο σε ένα σοβαροφανές και ποζάτο reboot των περιπετειών του Ανθρώπου-Νυχτερίδα. Με έμφαση στο θρίλερ και τις νουάρ αναφορές, διατηρεί την τετριμμένη (αντι-Τραμπ) πολιτική αλληγορία και όλα τα εύκολα υπαρξιακά ερωτήματα.  

Η ταινία στο ξεκίνημα της στις Ελληνικές αίθουσες έκοψε περισσότερα από 85.000 εισιτήρια πανελλαδικά ενώ παγκοσμίως έχει φτάσει ήδη τα 280 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις από τα οποία τα 155,6 εκατ. στο Αμερικάνικο boxoffice.         

Αίθουσα 2 στις 16.50 μόνο το σαββατοκύριακο, στις 19.20 και στις 21.50 καθημερινά

"Uncharted"

Ο ερασιτέχνης κλέφτης Nathan Drake (στο ρόλο ο Σπάιντερμαν - Tom Holland) στρατολογείται από τον έμπειρο κυνηγό θησαυρών Victor “Sully” Sullivan (τον υποδύεται ο Mark Wahlberg) για την εύρεση του χαμένου θησαυρού του Ferdinand Magellan πριν από 500 χρόνια. Αυτό που ξεκινά ως μια απλή ληστεία για το δίδυμο, γίνεται μια πολυταξιδεμένη περιπέτεια να φτάσουν πρώτοι πριν τον αδίστακτο Moncanda (Antonio Banderas) ο οποίος και θεωρεί πως είναι ο νόμιμος κληρονόμος του.

Αν ο Nate και o Sully καταφέρουν να απαντήσουν τους γρίφους και λύσουν ένα από τα παλαιότερα μυστήρια στον κόσμο, μπορούν όχι μόνο να διεκδικήσουν λεία αξίας 5 δις δολλαρίων αλλά ίσως να βρουν και τον χαμένο αδερφό του Nate. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντέξουν ο ένας τον άλλο.

Σκηνοθεσία: Ρούμπεν Φλέτσερ.

Παίζουν ακόμα οι Σοφία Τέιλορ Άλι, Τάτι Γκαμπριέλ και ο Αντόνιο Μπαντέρας.

Διανομή από την Feelgood.

Διάρκεια: 116 λεπτά.

Η ταινία έχει γνωρίσει μεγάλη εμπορική επιτυχία. Στο Αμερικάνικο box office σε σχεδόν 3 εβδομάδες έχει ξεπεράσει τα 103 εκατ. δολάρια συν 171,3 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο. Στη χώρα μας σε σχεδόν 3 εβδομάδες προβολής έχει φτάσει πανελλαδικά τα 75.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 1 στις 19.40 καθημερινά

"Έγκλημα στον Νείλο - Death on the Nile"

Καλογυρισμένο φιλμ μυστηρίου με εξωτικό φόντο τις Πυραμίδες και τον ποταμό Νείλο στην Αίγυπτο, από τις πιο ωραίες ιστορίες της Αγκάθα Κρίστι, σε σκηνοθεσία του Κένεθ Μπράνα.

Στην ταινία "Έγκλημα στον Νείλο" βρίσκουμε τον διάσημο Βέλγο ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό (τον υποδύεται και πάλι ο Κένεθ Μπράνα) να ταξιδεύει στην Αίγυπτο με ένα εντυπωσιακό ατμόπλοιο. Όταν ο φαινομενικά τέλειος και ειδυλλιακός μήνας του μέλιτος ενός ζευγαριού διακόπτεται απότομα από βίαιους θανάτους, το ταξίδι του Πουαρό μετατρέπεται σε περιπέτεια, καθώς καλείται να ανακαλύψει για ακόμη μια φορά τον δολοφόνο.

Πολλαπλά θύματα, πολλαπλοί δολοφόνοι και το ακροατήριο να προσπαθεί να μαντέψει μέχρι τελευταία στιγμή τη συγκλονιστική αλήθεια.

Εκτός του Κένεθ Μπράνα, παίζουν οι Τομ Μπέιτμαν, Ανέτ Μπένινγκ, Ράσελ Μπραντ, Αλί Φαζάλ, Ντόουν Φρεντς, η Γκαλ Γκαντότ, ο Άρμι Χάμερ, και οι Ρόουζ Λέσλι, Έμα Μακέι, Σόφι Οκονέντο, Τζένιφερ Σάουντερς καθώς και η Λετίσια Ράιτ.

Κατηγορία: Φιλμ Μυστηρίου

Διάρκεια: περίπου 2 ώρες.

Διανομή: Feelgood.

Στο Αμερικάνικο box office η ταινία σε 27 μέρες προβολής έχει φτάσει σε εισπράξεις τα 37,7 εκατ. δολάρια συν ακόμη 79 από τον υπόλοιπο κόσμο.

Στη χώρα μας η ταινία "Έγκλημα στον Νείλο" σε 4 εβδομάδες προβολής προσεγγίζει πλέον τα 90.000 εισιτήρια πανελλαδικά (είναι στα 87.000).

 

Αίθουσα 1 στις 22.15 καθημερινά

"Wrath of Man - Ένας Οργισμένος άνδρας εκδικείται"

Περιπέτεια σε σκηνοθεσία του Γκάι Ρίτσι με τον Βρετανό σούπερ σταρ της δράσης και της αδρεναλίνης, Τζέισον Στέιθαμ.

Η ιστορία έχει να κάνει με  τον Η, έναν ψυχρό και μυστηριώδη χαρακτήρα που εργάζεται σε μια εταιρεία φορτηγών μεταφοράς χρημάτων, υπεύθυνη για τη μεταφορά εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων στο Λος Άντζελες κάθε εβδομάδα.

Πρωταγωνιστούν εκτός του Τζέισον Στέιθαμ, και οι Χολτ Μακ Κάλανι, Τζέφρι Ντόνοβαν, Τζος Χάρτνετ, Νίαμ Άλγκαρ, Λαζ Αλόνσο, Σκοτ Ίστγουντ, Έντι Μάρσαν.

Το θρίλερ αυτό δράσης έχει κάνει παγκόσμιες εισπράξεις της τάξης των 104 εκατ. δολαρίων.

Διάρκεια: 119 λεπτά.

Διανομή από την Odeon.

Στις Ελληνικές αίθουσες το φιλμ σε περίπου 3 εβδομάδες προβολής έχει ξεπεράσει τα 16.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 3 στις 16.40 μόνο σαββατοκύριακο

"Μια Χαρούμενη Οικογένεια 2 - A Happy Family 2"

Πρόκειται για το σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων.

Όταν η Μπάμπα Γιάγκα και ο Ρέινφιλντ γίνονται ο στόχος της κυνηγού τεράτων Μίλα Σταρ, τα μέλη της οικογένειας Γουίσμπον μεταμορφώνονται σε τέρατα για μία ακόμα φορά. Έτσι, ο μπαμπάς Φρανκεστάιν, η μαμά Βρικόλακας, η κόρη Μούμια και ο γιος Λυκάνθρωπος ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για να σώσουν τους φίλους τους, να κάνουν νέες «τερατώδεις» γνωριμίες και να συνειδητοποιήσουν ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Κι αυτό είναι εντάξει!

Σκηνοθεσία: Χόλγκερ Τάπε.

H πρώτη ταινία είχε βγει το 2017.

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, κόπια του φιλμ «Μία Χαρούμενη Οικογένεια 2» ακούγονται οι: Φοίβος Ριμένας, Έλενα Δελακούρα, Στεφανία Φιλιάδη, Κωνσταντίνος Κακανάς, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Αφροδίτη Αντωνάκη, Σοφία Παναηλίδου, Γιάννης Υφαντής, Χρήστος Πλαΐνης, Χίλντα Ηλιοπούλου και ο Άγγελος Λιάγκος.

Η νέα διασκεδαστική περιπέτεια της χαοτικής και αξιαγάπητης οικογένειας Γουίσμπον μας ταξιδεύει σε όλο τον πλανήτη με μία ιστορία για τη φιλία και την ομορφιά της ατέλειας. Τροπικές παραλίες, ατελείωτα χιονισμένα τοπία και ιστορικά αξιοθέατα σε ένα οικογενειακό ταξίδι γεμάτο δράση! Οι αγαπημένοι Κόμης Δράκουλας, Μπάμπα Γιάγκα μαζί με την οικογένεια Γουίσμπον συναντούν πολλούς καινούριους φίλους και επικίνδυνους εχθρούς, δίνοντας μας την ευκαιρία να γνωριστούμε με το τέρας του Λοχ Νες, το Γέτι από τα Ιμαλάια και τον μουσικόφιλο Κινγκ Κόνγκα.

Διάρκεια: 103 λεπτά.

Η ταινία στη χώρα μας έχει ξεπεράσει τα 12.000 εισιτήρια.

Διανομή από την Tanweer.

Αίθουσα 1 στις 17.20 μόνο το σαββατοκύριακο

"Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός" της Ντίσνει

Το φιλμ είναι υποψήφιο για 3 βραβεία Όσκαρ, ανάμεσα τους και για καλύτερο ανιμέισον φιλμ.

Μια ευτυχισμένη, ασυνήθιστη οικογένεια, η οικογένεια των Μάντριγκαλ ζει, κρυμμένη στα βουνά της Κολομβίας, σε ένα μαγικό σπίτι, σε μια πόλη γεμάτη ζωή, σε ένα φανταστικό μέρος που λέγεται Ενκάντο. Η μαγεία αυτή του Ενκάντο έχει ως αποτέλεσμα, όλα τα παιδιά στην οικογένεια να είναι ευλογημένα καθένα και με ένα μοναδικό μαγικό δώρο. Όλα εκτός από ένα, την Μίραμπελ. Μια μέρα, όμως, η Μίραμπελ ανακαλύπτει πως η μαγεία της οικογένειάς της βρίσκεται σε κίνδυνο και αποφασίζει πως εκείνη, η μόνη Μάντριγκαλ που δεν έχει κάποιο μαγικό χάρισμα, μπορεί να είναι η μοναδική ελπίδα σωτηρίας.

Σκηνοθεσία: Μπάιρον Χάουαρντ και Τζάρεντ Μπους.

Στη χώρα μας η ταινία έφτασε πανελλαδικά τα 70.000 εισιτήρια. Οι παγκόσμιες εισπράξεις της ταινίας είναι στα 249 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 5 στις 16.50 μόνο το σαββατοκύριακο

"Μπάντι ο Ροκ Σταρ 2 - Rock Dog 2"

Σε σκηνοθεσία: Μαρκ Μπάλντο και σε σενάριο: Άλεκ Σοκολόου.

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ακούγονται οι: Πάνος Αποστολόπουλος, Γιάννης Στεφόπουλος, Ειρήνη Τσίγκα, Χρήστος Θάνος, Σοφία Παναηλίδου, Γιάννης Υφαντής, Σοφία Καψαμπέλη, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Βασίλης Μήλιος , Βασίλης Παπαστάθης.

Πρόκειται για τη δεύτερη απολαυστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστή τον παθιασμένο με τη μουσική καλλιτέχνη Μπάντι από την πένα του σεναριογράφου του «Toy Story»,  Άλεκ Σoκολόου.

Μία ταινία γεμάτη μελωδίες, αγάπη για το ροκ εντ ρολ, διασκεδαστικούς χαρακτήρες και πολλές έξυπνες μουσικές αναφορές.

Σύνοψη

Ο Μπάντι και η μπάντα του, οι Τρου Μπλου, είναι πλέον μεγάλες διασημότητες στο χωριό τους! Όταν τους δίνεται η ευκαιρία να κάνουν περιοδεία με τη διάσημη ποπ σταρ Λιτλ Φόξι, ο Μπάντι και οι φίλοι του μαθαίνουν ότι η φήμη έχει το τίμημα της και ανακαλύπτουν ότι μόνο παραμένοντας γνήσιοι θα εξαπολύσουν την πραγματική δύναμη του ροκ εντ ρολ!

Διανομή από την Tanweer.

H ταινία έχει κόψει σε σχεδόν 2 εβδομάδες προβολής πανελλαδικά, γύρω στα 6.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 6 στις 19.10 καθημερινά

"Σμύρνη μου αγαπημένη"

Σε σκηνοθεσία του Γρηγόρη Καραντινάκη και σενάριο της Μιμής Ντενίση και του Μάρτιν Σέρμαν.

Παίζουν η Μιμή Ντενίση, ο Λεωνίδας Κακούρης, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Θόδωρος Κατσαφάδος, ο Μπουράκ Χακί, ο Γιάννης Βογιατζής, ο Κρατερός Κατσούλης, η Ταμίλα Κουίεβα, η Ντίνα Μιχαηλίδου, η Αναστασία Παντούση, ο Rupert Graves, κ.α.

H Filio Williams, μία ηλικιωμένη Ελληνοαμερικανίδα, σπεύδει στη Μυτιλήνη με την εγγονή της, για να συμπαρασταθεί στους Σύριους πρόσφυγες. Κανείς δεν ξέρει την καταγωγή της, κανείς δεν ξέρει ότι η Σμυρνιά γιαγιά της βρέθηκε κάποτε στο ίδιο νησί κατατρεγμένη και προσφυγοπούλα. Το τεφτεράκι με τις συνταγές της συνονόματης γιαγιάς Φιλιώς ξετυλίγει την πολυτάραχη ιστορία της κοσμοπολίτικης οικογένειας Μπαλτατζή, όπως διαμορφώνεται από τις τραγικές διεθνείς εξελίξεις που καθόρισαν τη μοίρα ολόκληρων λαών. Διαφορετικές γενιές γυναικών της ίδιας οικογένειας ενώνονται στον χώρο και τον χρόνο, μέσα από τα νήματα της ιστορίας. Παρόν και παρελθόν γίνονται ένα.

Διανομή από την Tanweer.

Διάρκεια: 140 λεπτά.

Το συγκινητικό και καλογυρισμένο φιλμ συνεχίζει για 12η συνεχή εβδομάδα την προβολή του. Μέχρι σήμερα το έχουν δει περισσότεροι από 221.000 θεατές πανελλαδικά.

Αίθουσα 8 στις 17.30 μόνο το σαββατοκύριακο

"Τραγούδα! 2 - Sing 2"

Παιδική ανιμέισον ταινία σε διανομή από την Tulip.

Διάρκεια: 112 λεπτά.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία Γκαρθ Τζένινγκς.

To «Τραγούδα! 2» γιορτάζει ξανά στη μεγάλη οθόνη το ταλέντο των ονειροπόλων, μέσα από εκπληκτικά τραγούδια καθώς το λατρεμένο Κοάλα, ο Μπάστερ Μουν και τα ζωάκια της παρέας του ετοιμάζονται για την εκθαμβωτική τους παράσταση στη λαμπερή πρωτεύουσα ψυχαγωγίας του κόσμου! Πρέπει να τα καταφέρουν και να κάνουν την απόλυτη μουσική παράσταση! Υπάρχει βέβαια ένα μεγάλο εμπόδιο… Θα πρέπει πρώτα να πείσουν τον μεγαλύτερο ροκ αστέρα του κόσμου, τον Κλέι να παίξει μαζί τους. Η παρέα του Μπάστερ, που περιλαμβάνει μια χαρούμενη μαμά γουρουνίτσα, τη Ροζίτα, μια ροκού σκαντζοχοιρίνα, την Ας, έναν σοβαρό γορίλα, τον Τζόνι, και φυσικά το απίθανο γουρουνάκι, τον προβοκάτορα Γκάντερ.

Όλοι μαζί σαν μια ομάδα, έστω δυσλειτουργική και με μπόλικες παραξενιές, θα βάλουν τα δυνατά τους να βρουν το δρόμο για το ξακουστό θέατρο, τις τύχες του οποίου ελέγχει ένας γκάνγκστερ που τον λένε Τζίμι Κρίσταλ.

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, κόπια ακούγονται οι Θέμης Γεωργαντάς, Θοδωρής Μαραντίνης, Σπύρος Μπιμπίλας, Βίνα Παπαδοπούλου, κ.α.

Το «Τραγούδα! 2» στο ελληνικό box office, σε 12 εβδομάδες προβολής έχει πλέον φτάσει τα 110.000 εισιτήρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture