Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το ερχόμενο καλοκαίρι στους κινηματογράφους το "Bullet Train" με τον Μπραντ Πιτ

Το ερχόμενο καλοκαίρι στους κινηματογράφ...

Το θρίλερ δράσης υπογράφει σκηνοθετικά ο David Leitch του "Atomic Blonde" και του "Deadpool 2"

Ως ένα παραληρηματικό θρίλερ δράσης & με κάποια κωμικά στοιχεία προμοτάρεται το νέο φιλμ με τίτλο «Bullet Train» που υπογράφει σκηνοθετικά ο 46χρονος David Leitch, ο οποίος έχει συνσκηνοθετήσει το action φιλμ «John Wick» με τον Chad Stahelski το 2014 ενώ στη συνέχεια γύρισε το περιπετειώδες θρίλερ «Atomic Blonde» με την Charlize Theron και το 2018 το «Deadpool 2» με τον Ράιαν Ρέινολντς.

Το «Bullet Train» προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στους Αμερικάνικους κινηματογράφους στην καρδιά του ερχόμενου καλοκαιριού, στις 15 Ιουλίου 2022 και προβλέπεται να αποτελέσει το κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς.

Μία ταινία με πρωταγωνιστή τον 58χρονο σούπερ σταρ Brad Pitt και μια εκλεκτή παρέα από επίλεκτους δολοφόνους -όλοι με συσχετιζόμενους αλλά και αντικρουόμενους στόχους- σε μια βόλτα υψηλών ταχυτήτων με φόντο τη μοντέρνα Ιαπωνία.

Σενάριο: Zak Olkewicz, βασισμένο στο βιβλίο Maria Beetle του 50χρονου Ιάπωνα συγγραφέα ιστοριών μυστηρίου και φαντασίας, Kotaro Isaka.

Παραγωγή: Kelly McCormick, David Leitch και Antoine Fuqua.

Πρωταγωνιστούν εκτός του Brad Pitt, οι Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon και Benito A Martínez Ocasio.

Η ταινία, το διαφημιστικό τρέιλερ της οποίας δόθηκε στη δημοσιότητα, αναμένεται να βγει στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή από την εταιρεία Feelgood.

O Brad Pitt τιμήθηκε το 2020 με το βραβείο Όσκαρ β' ανδρικού ρόλου για το "Κάποτε στο Χόλυγουντ" του Κουέντιν Ταραντίνο.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture