Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Συνεχίζεται για 2η εβδομάδα από 10/3 στη 2η αίθουσα του Πάνθεον το "The Batman"

Συνεχίζεται για 2η εβδομάδα από 10/3 στη...

Η ταινία άγγιξε πανελλαδικά το πρώτο 5νθήμερο προβολής της έως και την Κ. Δευτέρα τα σχεδόν 90.000 εισιτήρια

Συνεχίζεται και τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα στη 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη και Κανακάρη, στην Πάτρα η προβολή του νέου φιλμ «The Batman» σε σκηνοθεσία Ματ Ριβς με τον Ρόμπερτ Πάτινσον στον κεντρικό ρόλο.

Πιο συγκεκριμένα από την Πέμπτη 10/3 έως και την Τετάρτη 16/3/2022 στις 20:30 θα προβάλλεται το φιλμ «ΤΗΕ ΒΑΤΜΑΝ».

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ρόμπερτ Πάτινσον, Πολ Ντέινο, Ζόι Κράβιτς, Κόλιν Φάρελ, Άντι Σέρκις, Τζέφρι Ράιτ, Τζον Τορτούρο, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Τζέιμι Λόσον.

Διάρκεια: 175 λεπτά.

Πάνω από ένα χρόνο τώρα, ο Μπρους Γουέιν βυθίζεται στο σκοτάδι της Γκόθαμ ως ο Μπάτμαν (Ρόμπερτ Πάτινσον) που σπέρνει τον φόβο στις καρδιές των εγκληματιών. Με μόνους συμμάχους τον Άλφρεντ (Άντι Σέρκις) και τον Τζέιμς Γκόρντον (Τζέφρι Ράιτ), ο μοναχικός τιμωρός δίνει σάρκα και οστά στην εκδίκηση για χάρη των συμπολιτών του. Όταν ένας κατά συρροή δολοφόνος στοχεύσει στην ελίτ της πόλης, ένα μονοπάτι από γρίφους οδηγεί την έρευνα του Μεγαλύτερου Ντετέκτιβ του Κόσμου στον υπόκοσμο, όπου θα συναντήσει χαρακτήρες όπως η Σελίνα Κάιλ/Κατγούμαν (Ζόι Κράβιτς), ο Όσβαλντ Κόμπλποτ/Πιγκουίνος (Κόλιν Φάρελ), ο Κάρμαϊν Φαλκόνε (Τζον Τορτούρο) και ο Έντουαρντ Νάστον/Γρίφος(Πολ Ντέινο).

Όσο η κλίμακα του νοσηρού σχεδίου ξεδιπλώνεται, ο Μπάτμαν πρέπει να συνάψει καινούριες συμμαχίες, να αποκαλύψει τον ένοχο και να αποδώσει δικαιοσύνη για την κατάχρηση εξουσίας και τη διαφθορά που έχουν καταστρέψει την Γκόθαμ Σίτι.

Σύμφωνα με στοιχεία του flix.gr, η ταινία «The Batman» το 5νθήμερο της πρεμιέρας της, 3 έως 7 Μαρτίου 2022, έκοψε σε 175 αίθουσες πανελλαδικά, 85.947 εισιτήρια, εκ των οποίων τα κοντά στα 4.000 κόπηκαν στην Πάτρα.

Οι παγκόσμιες εισπράξεις του φιλμ είναι επίσης εντυπωσιακές έχοντας φτάσει ήδη τα 269 εκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων τα 144,8 στις ΗΠΑ.

Διανομή στην Ελλάδα από την Tanweer.

Σινέ Πάνθεον:

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Η ΝΟΣΗΣΗΣ.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 17 ΕΤΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ SELF-TEST 24 ΩΡΩΝ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture