Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Σοκολατορίψεις και το Μουσικό Άρμα, παντός καιρού στο κέντρο της πόλης - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σοκολατορίψεις και το Μουσικό Άρμ...

Χαρούμενη διάθεση και πλατιά χαμόγελα

Τελευταίο Σαββατόβραδο του Πατρινού Καρναβαλιού 2022 που δεν καταλαβαίνει από βροχή και ο σοκολατοπόλεμος, το πιο γλυκό έθιμο του Καρναβαλιού έκανε αισθητή την παρουσία του στο κέντρο της πόλης, όπου ντόπιοι και επισκέπτες με χαρούμενη διάθεση και πλατιά χαμόγελα υποδέχτηκαν την «σοκολατοπομπή» και το Μουσικό Άρμα που συνόδευε υπό τους ήχους καρναβαλικής μουσικής.

Είναι αναμφισβήτητο και δοκιμασμένο ότι οι σοκολάτες του Πατρινού Καρναβαλιού δεν λιώνουν με τη βροχή όπως και ο αναλλοίωτος και εξαιρετικά ανθεκτικός στο πέρασμα του χρόνου σοκολατοπόλεμος. Για αυτό φρόντισαν τα οχήματα των σοκολατοριχτών που «κατέλαβαν» τους κεντρικούς δρόμους παρελαύνοντας και οι σύλλογοι «Σοκολατομαχίες», «Σοκολατορίχτες», «Σοκολατοδρομίες», Σοκολατομανίες», «Σοκολατοπαίχτες» και «Σοκολατοβροχή»  που με τις γνωστές συναρπαστικές ρίψεις σοκολατών έδωσαν χρώμα στο κέντρο της Πάτρας, πρόσφεραν ευθυμία και γλύκαναν τον κόσμο.

To Καλό Καρναβάλι είναι πάντα το Γλυκό Καρναβάλι! Αδιάβροχο και παντός καιρού. Και για αυτό εγγυώνται με τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο οι σοκολατορίχτες που «κρατούν» το έθιμο καλά!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture