Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Με ξεχωριστή επιτυχία η Καρναβαλούπολη στα Παλαιά Σφαγεία το τελευταίο Σάββατο του Καρναβαλιού- ΦΩΤΟ

Με ξεχωριστή επιτυχία η Καρναβαλούπολη σ...

Αυξημένο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες το πρωί του Σαββάτου 5 Μαρτίου, τελευταίου Σαββάτου του Καρναβαλιού, με ξεχωριστή επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Καρναβαλούπολη στα Παλαιά Σφαγεία προξενώντας το αυξημένο ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων και προσφέροντας ανάσα ανεμελιάς, κεφιού και δημιουργίας σε καρναβαλικό κλίμα στους μικρούς μας φίλους.

Η βροχή οδήγησε στη μεταφορά της παράστασης της ομάδας θεάτρου δρόμου X-Saltibagos «Το “Κάτι άλλο” ανάμεσά μας» στην αίθουσα του Καρναβαλιού των Παλαιών Σφαγείων, που ξετυλίχτηκε ενθουσιάζοντας τους πολυάριθμους μικρούς με τους συνοδούς τους που διασκέδασαν, συμμετείχαν ενεργά και έγιναν δέκτες των κοινωνικών μηνυμάτων ανθρωπιάς της διαδραστικής παράστασης για τη διαφορετικότητα. Ήταν μια παράσταση με κούκλες, τεχνικές τσίρκο, μερικά από τα μυστικά του θεάτρου του καταπιεσμένου και με μαγευτική ζωντανά παιγμένη μουσική που μαγνήτισε και ξεσήκωσε τους μικρούς. Mια παράσταση με μια ευαίσθητη, χαρούμενη, κεφάτη, χιουμοριστική και θεαματική ματιά, που σκόρπισε χαρά και παιδικά χαμόγελα.

Παράλληλα στην αίθουσα εκθέσεων των Παλαιών Σφαγείων οι μικροί το καταχάρηκαν και γέλασαν με την ψυχή τους με την παράσταση Καραγκιόζη του Μαύρου Θεάτρου της Πάτρας του Κώστα Μακρή «Ο Καραγκιόζης στο Πατρινό Καρναβάλι», που παρουσιάστηκε δύο φορές. Οι μικροί συμμετείχαν ενεργά «αποφασίζοντας» πως πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε Καρναβάλι και όλοι μαζί πίσω και μπροστά από τον μπερντέ «έφτιαξαν» και βράβευσαν τον καλύτερο Καρνάβαλο κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Η παράσταση του Θεάτρου Σκιών «Χρήστος Καλπουζάνης» με τίτλο «Ταξίδι στο κέντρο του Καρναβαλιού» δεν παρουσιάστηκε λόγω νόσησης συντελεστών αλλά στη θέση της στην αίθουσα Καραγκιόζη των Παλαιών Σφαγείων οι μικροί παρακολούθησαν σε βίντεο την παράσταση «Τα Λιοντάρια της Πλατείας» του Θεάτρου Χρήστος Καλπουζάνης, βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι του Παύλου Σκούρα.

Στα παιδιά προσφέρθηκαν μπαλόνια και σοκολάτες και το πάρτυ με μουσική συνεχίστηκε για πολύ ώρα μετά το τέλος των παραστάσεων.

Την Καρναβαλούπολη στα Παλαιά Σφαγεία παρουσίασε ο Δημήτρης Μουλίνος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture