Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πατρινό Καρναβάλι: Χορός και ξενύχτι - Δείτε τις εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου

Πατρινό Καρναβάλι: Χορός και ξενύχτι - Δ...

Χωρίς παρελάσεις και φέτος

 Χορός και ξενύχτι από το βράδυ της Παρασκευής στην καρναβαλική Πάτρα με πάρτι και χορούς κάτι που θα συνεχιστεί και σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή. Ο Δήμος επίσης έχει διοργανώσει εκδηλώσεις  ενώ ομάδες με παλιούς καρναβαλιστές δίνουν τον δικό τους τόνο.

Αναλυτικά:

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού σήμερα και αύριο

"Βούλιαξε" από κόσμο το κέντρο της Πάτρας- Εικόνες καρναβαλιού αλά παλαιά- ΦΩΤΟ

Oλοκληρώνεται, στην Πάτρα, την Κυριακή 6 Μαρτίου το Πατρινό Καρναβάλι του 2022. Πρόκειται για ένα ακόμα Καρναβάλι χωρίς τις παρελάσεις του, ωστόσο η καρναβαλική διασκέδαση δεν θα απουσιάζει. 

Να σημειώσουμε ότι  δεν θα έχουμε τελετή λήξης του Καρναβαλιού από τη στιγμή που δεν είχαμε και τελετή έναρξης. Ωστόσο θα υπάρξει μία σειρά εκδηλώσεων που θα σηματοδοτούν την ολοκλήρωση του φετινού Καρναβαλιού. Την Κυριακή το βράδυ θα έχουμε ρίψη πυροτεχνημάτων από τον κυματοθραύστη που θα είναι ορατά σε όλο το θαλάσσιο μέτωπο!  Λίγο μετά την ρίψη των πυροτεχνημάτων στον Μώλο της Αγίου Νικολάου, το  φινάλε θα ξετυλιχτεί με τους χαρούμενους, κεφάτους και εξωστρεφείς ήχους και ρυθμούς των Swingin΄ Cats.

Πάτρα: Οι "του χρόνου μπούλες" ξεσήκωσαν και ως μαζορέτες - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πάτρα: Με καντάδες και μουσικές εξέπληξαν πάλι οι "ΣΦήγΚες" - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Στα χρώματα του Πατρινού Καρναβαλιού ο κυματοθραύστης- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

 

11:00 Καρναβαλούπολη στα Παλαιά Σφαγεία

 

11:30-13:30

-Φιλαρμονική Λεχαινών «Ορφεύς» στο κέντρο της πόλης

-Δημοτική Μουσική στο κέντρο της πόλης

Περιοδείες στην πόλη γεμίζοντας με πνευστά και κρουστά, χρώματα, ρυθμούς και μελωδίες το κέντρο της πόλης. Παιανισμοί, καρναβαλικά τραγούδια και σκοποί που θα φτιάξουν μια αυθεντική αποκριάτικη ατμόσφαιρα.

 

16:00 Καρναβαλούπολη στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας (επί της οδού 25ης Μαρτίου 71)

 

16:00 Happening με αλεξίπτωτα πλαγιάς με μηχανές (ακροβατικά με παραμοτέρ)  στο Νότιο Πάρκο. Σε συνεργασία με τη  Λέσχη Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Πάτρας

 

17:30 Μουσικό Άρμα στο κέντρο της πόλης συνοδεία ρίψης σοκολατών από τα σωματεία «Σοκολατορίχτες», «Σοκολατομαχίες», «Σοκολατοδρομίες», Σοκολατομανίες», «Σοκολατοπαίχτες» και «Σοκολατοβροχή»

 

21:30 Θεατρική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας «Εκκλησιάζουσες-μια κωμωδία» -Αριστοφανικό Χορόδραμα “Ιάκωβος Καμπανέλλης” σε σκηνοθεσία-χορογραφία Λουκά Θάνου στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ  2022

 

11.30 Σχήμα της Δημοτικής Μουσικής στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων

 

12.00 Μουσικό Άρμα στο κέντρο της πόλης συνοδεία ρίψης σοκολατών από τα σωματεία «Σοκολατορίχτες», «Σοκολατομαχίες», «Σοκολατοδρομίες», Σοκολατομανίες», «Σοκολατοπαίχτες» και «Σοκολατοβροχή»

 

16:00 Happening με αλεξίπτωτα πλαγιάς με μηχανές (ακροβατικά με παραμοτέρ)  στο Νότιο Πάρκο. Σε συνεργασία με τη  Λέσχη Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Πάτρας

 

20:00 Καύση Πυροτεχνημάτων στο Μόλο της Αγίου Νικολάου

 

20:30 Στα Παλαιά  Σφαγεία

-«Ωδή της χαράς» σε χορογραφία Όλγας Σπυράκη

-Συναυλία με τους Τhe Swingin’ Cats

Η ατζέντα του Πατρινού Καρναβαλιού 2022! Oι εκδηλώσεις και οι χοροί του τριημέρου στην Πάτρα

 Φυσικά δεν λείπουν οι χοροί και τα πάρτι 

Δείτε μερικούς από τους καθιερωμένους χορούς που θα πραγματοποιηθούν ενώ αρκετά νυχτερινά στέκια διοργανώνουν τα δικά τους πάρτι όπως και φιλικά μεταξύ τους γκρουπ κλείνουν χώρους για πριβέ μπαλ μασκέ και πιζάμα πάρτι.

 ΣΑΒΒΑΤΟ 5|3

-Moulin Rouge με live των Onirama στο Royal (κτίριο Πτωχοκομείου). Η ομάδα του Cotton Club με τους djs Romanos Papanikolaou, Theodoros Pigas, George Verriopoylos υπόσχονται ανεπανάληπτο ξεφάντωμα με ατέλειωτο ποτό και vintage glam αμφιέσεις. Eξτρα δέλεαρ το live των Onirama με τις δημοφιλέστερες επιτυχίες τους. (Συμβάλλουν Achinos Beach Bar, Pachuco, Bara, Maolou, Flash live, γκρουπ 170)

 KΥΡΙΑΚΗ 6/3

 -Το πάρτι των πληρωμάτων, Η κλασική συνταγή. Αγαπημένο, πληθωρικό συναπάντημα στο Ban Yan με υπέροχο διάκοσμο, φοβερούς μπουφέδες, χάπενινγκς και «όλο τον καλό τον κόσμο» των παλιών γκρουπ (62,120,128,135,222,78,106,45). Συμβάλουν «Και του χρόνου Μπούλες», Δημήτρης Φάκαλος κ.α. Παίζουν μουσική Αποστολοπουλος Στέλιος, Γεωργίου Κωνσταντίνος, Κολλιόπουλος Παναγιώτης, Τζόβολος Γιάννης, DJ Gogos 

 -Last Sunday Carnival Party με τους Alcatrash. Η ομάδα του Cotton Club στο Royal με τους djs Romanos Papanikolaou, Theodoros Pigas, George Verriopoylos αποχαιρετούν την αποκριάτικη περίοδο στην μοναδική νεοκλασική σάλα με mainstream χορευτικά και καρναβαλικά ακούσματα ως το πρωί. Guest stars οι πατρινοί Alcatrash. (Συμβάλλουν Achinos Beach Bar, Pachuco, Bara, Maolou, Flash live, γκρουπ 170)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture