Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Στην τελική ευθεία οι δράσεις των Αρμάδων Εφήβων του Πατρινού Καρναβαλιού 2022

Στην τελική ευθεία οι δράσεις των Αρμάδω...

Μαθαίνουν τα "μυστικά" του Πατρινού Καρναβαλιού

Συνεχίζονται σε ένα ευχάριστο και δημιουργικό κλίμα και με γόνιμη παραγωγή οι δραστηριότητες των Αρμάδων Εφήβων του Πατρινού Καρναβαλιού 2022, οι οποίες μπαίνουν στην τελική ευθεία αυτή την τελευταία εβδομάδα της καρναβαλικής περιόδου.

Μέσα από τα βιωματικά καρναβαλικά εργαστήρια οι αυτοδιοικούμενες ομάδες/παρέες εφήβων (13-17 ετών) μαθαίνουν τα μυστικά του Πατρινού Καρναβαλιού συμμετέχοντας δωρεάν, σχεδιάζουν και δημιουργούν το δικό τους Καρναβάλι κάνοντας καθοριστικά βήματα χαράς, φαντασίας, έμπνευσης, συλλογικής καλλιτεχνικής δράσης και συμμετοχικότητας στον δρόμο του δικού τους Καρναβαλιού.

Μέσα από τα εργαστήρια και με την καθοδήγηση των εκπαιδευτριών Όλγας Μοσχόβου Βασιλικής Κασπίρη οι Αρμάδες των Εφήβων βάζουν τις τελευταίες πινελιές στην καρναβαλική στολή τους που θα παρουσιάσουν στο πλαίσιο της συναυλίας των Swingin΄ Cats και της τελετής λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2022 την Κυριακή 6 Μαρτίου και ώρα 20.30 στα Παλαιά Σφαγεία.

Συντονιστής της δράσης είναι ο Γιώργος Μαγιάκης, Βοηθός Δημάρχου για το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων Δήμου Πατρέων και μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture