Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Η Κινηματογραφική Λέσχη δεν θα κάνει και φέτος τον χορό μεταμφιεσμένων - Τι είπε η Ελένη Δάσιου στο thebest.gr

Η Κινηματογραφική Λέσχη δεν θα κάνει και...
Μαρτάτος Tάκης

Η κατάσταση παραμένει ρευστή οπότε δεν συζητήσαμε καν το ενδεχόμενο πραγματοποίησης του χορού μας

Η Κινηματογραφική Λέσχη της Πάτρας δεν θα πραγματοποιήσει ούτε και φέτος τον φημισμένο χορό μεταμφιεσμένων, έναν αποκριάτικο χορό – πάρτι με ιστορία μιας και πραγματοποιείται από τη δημιουργία της Λέσχης, το 1978 με πολλές γνωστές και επώνυμες παρουσίες όλα αυτά τα χρόνια να δίνουν το παρών. Η πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας, Ελένη Δάσιου όπως ανέφερε στο thebest.gr, είναι πολλοί που την ρωτούν όλο αυτό το διάστημα αν θα γίνει φέτος ο Χορός της Λέσχης αλλά δεν το συζητά καν.

«Όλοι όσοι το συζήτησα μαζί τους ήταν αρνητικοί στο να επιχειρήσουμε να κάνουμε το Χορό. Δεν μπορώ και δεν θέλω να διακινδυνεύσω καταστάσεις», ανέφερε η Ελένη Δάσιου φανερά προβληματισμένη με την κατάσταση. Ως γνωστόν από το ερχόμενο Σάββατο με απόφαση της κυβέρνησης και του ΕΟΔΥ τα μέτρα κάπως χαλαρώνουν και θα επιτραπούν και οι όρθιοι στα μπαρ , τα καφέ και τα κέντρα διασκέδασης. Βέβαια αναμένονται περαιτέρω διευκρινίσεις και μάλλον και νέα συζήτηση για το τι οριστικά θα ισχύσει το τελευταίο καρναβαλικό τριήμερο ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση εκτός ελέγχου και πάρουν πάλι οι σκληροί δείκτες της πανδημίας την ανηφόρα.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας όπως μας θύμισε η Ελένη Δάσιου, το 2020 είχε ετοιμάσει τον χορό της για την τελευταία Παρασκευή 28.2.2020 όταν την προηγούμενη μέρα που ήταν Πέμπτη, αποφασίστηκε να ακυρωθούν τα καρναβάλια και οι συγκεντρώσεις λόγω των κρουσμάτων του covid 19. “Το 2020 επιλέξαμε να μην γίνει τελικά ο χορός κι ενώ ήταν όλα έτοιμα και είχαν προπωληθεί πολλές προσκλήσεις. Προτιμήσαμε να συνταχθούμε με τις αποφάσεις του κράτους και να επιστρέψουμε πίσω τα χρήματα σε όσους είχαν ήδη πάρει προσκλήσεις για το χορό στο μπιστρό Bocas», ανέφερε η Ελένη Δάσιου προσθέτοντας πως η κατάσταση φέτος παραμένει ρευστή και γι’ αυτό δεν συζήτησε καν το ενδεχόμενο πραγματοποίησης του χορού.

«Εμείς δεν κάνουμε το χορό αυτό για κέρδος, είναι ένας χορός με τη δική του αίγλη, παράδοση και ιστορία και αν όλα πάνε καλά θα τον κάνουμε και πάλι του χρόνου», είπε τέλος η Ελένη Δάσιου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture