Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η 33χρονη Ζόι Κράβιτζ δήλωσε πως δεν αισθάνεται πίεση ώστε να αποκτήσει παιδιά

Η 33χρονη Ζόι Κράβιτζ δήλωσε πως δεν αισ...

Η παιχνιδιάρικη, άτακτη συμπεριφορά είναι κάτι που ελπίζω πάντα να έχω, ακόμα και όταν είμαι 70 χρόνων, ανέφερε σε συνέντευξη της στο περιοδικό Elle

Η όμορφη ηθοποιός Ζόι Κράβιτζ - Zoë Kravitz δεν θέτει χρονοδιάγραμμα για την απόκτηση παιδιών, εάν αποφασίσει να μεγαλώσει ποτέ την οικογένειά της.

Για το εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου 2022 του περιοδικού Elle, η ηθοποιός μίλησε για τη μητρότητα, υπογραμμίζοντας ότι δεν αισθάνεται καμία πίεση να γίνει μητέρα τώρα ή αργότερα.

 Η 33χρονη Ζόι Ιζαμπέλλα Κράβιτζ που εκτός από ηθοποιός, είναι και τραγουδίστρια και μοντέλο, είναι ως γνωστόν κόρη του ηθοποιού και διάσημου μουσικού Λένι Κράβιτζ και της ηθοποιού Λίζα Μπονέτ.

«Δεν αισθάνομαι πίεση να κάνω παιδιά κάποια στιγμή, αν κάνω ποτέ παιδιά», είπε και συνέχισε: «Την άποψη ότι όταν είσαι 30, είσαι μεγάλος και πως υποτίθεται ότι θα κάνεις παιδιά και θα σταματήσεις να διασκεδάζεις το υιοθέτησα για ένα δευτερόλεπτο». Πρόσθεσε ακόμα ότι αυτή εξακολουθεί να θέλει να βγαίνει έξω και να διασκεδάζει, επισημαίνοντας ότι το να αποκτήσεις παιδιά δεν είναι ένας αγώνας δρόμου και πως υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να περιμένει στη ζωή.

 «Ήταν ένα ενδιαφέρον ταξίδι για να θυμηθώ ότι δεν υπάρχει γραμμή τερματισμού στην οποία πρέπει να φτάσω σε μια συγκεκριμένη ώρα», εξήγησε. «Η παιχνιδιάρικη, άτακτη συμπεριφορά είναι κάτι που ελπίζω πάντα να έχω, ακόμα και όταν είμαι 70 χρόνων. Το νόημα του να είσαι ζωντανός είναι να βιώνεις τη ζωή και να παίζεις μαζί της».

Τη Ζόι Κράβιτς θα την δούμε στο νέο φιλμ "The Batman" σε σκηνοθεσία Ματ Ριβς πλάι στον Ρόμπερτ Πάτινσον που θα βγει στις αίθουσες αρχές Μαρτίου 2022.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight