Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2022, ο νέος "Batman" με τον γόη Ρόμπερτ Πάτινσον

Στις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 20...

Η ταινία προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 4 Μαρτίου 2022

Έχοντας τίτλο «The Bat and the Cat» το τρέιλερ του ήδη πολυαναμενόμενου νέου φιλμ που θα δούμε το 2022, «The Batman» του Ματ Ριβς, κυκλοφόρησε και άνοιξε την όρεξη και μεγάλωσε το ενδιαφέρον των σινεφίλ.

Το τρέιλερ όπως αναφέρει το flix.gr, επικεντρώνεται στην σχέση μεταξύ του Batman που στην ολοκαίνουρια αυτή ταινία, τον υποδύεται ο σταρ Ρόμπερτ Πάτινσον και της Catwoman, την οποία ενσαρκώνει η Ζόι Κράβιτς. Και όπως λέει ο Batman στο τρέιλερ, δεν είναι σαφές για το που ακριβώς βρίσκεται η εμπιστοσύνη της Catwoman. Είναι πραγματικά εκεί για να τον βοηθήσει ή έχει τους δικούς της στόχους;

Η ταινία υπόσχεται όπως έγραψε ο Γιάννης Ζουμπουλάκης στην εφημερίδα Τα Νέα, μία νέα ματιά πάνω στον περίφημο ήρωα Μπρους Γουέιν, τον σκοτεινό υπερήρωα του καλού, της DC Comics, τον οποίο όπως προείπαμε, υποδύεται εδώ όχι ο Μπεν Άφλεκ που τον είδαμε στις αμέσως προηγούμενες ταινίες αλλά ένας Βρετανός ηθοποιός που έγινε όνομα παίζοντας έναν ρομαντικό βρικόλακα στο «Twilight – Λυκόφως». Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι όπως ο ίδιος ο Ματ Ριβς δήλωσε, πως έγραψε το σενάριο του φιλμ αποκλειστικά έχοντας κατά νου για το ρόλο του ανθρώπου – νυχτερίδα, τον Πάτινσον και μάλιστα πριν του προτείνει το ρόλο. «Φαντάστηκα τον Μπρους Γουέιν – Μπάτμαν σαν έναν ροκ σταρ αποκλεισμένο σ’ ένα κάστρο μακριά από τον κόσμο που αλλάζει. Και είχα μόνον τον Πάτινσον στο μυαλό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης. H ταινία όπου ακόμα παίζουν οι Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Peter Sarsgaard, Andy Serkis και ο Colin Farrell στο ρόλο του πιγκουίνου, προορίζεται από το στούντιο της Warner για έξοδο στις αίθουσες αν δεν αλλάξει κάτι, στις 4 Μαρτίου 2022.

Να προσθέσουμε πως η ταινία ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της τον περασμένο Μάρτιο, μετά από αρκετές αναβολές λόγω της κατάστασης με την πανδημία.

Το φιλμ όταν κάνει πρεμιέρα και στην Ελλάδα, το περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture