Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το Πατρινό Καρναβάλι στη Νέα Υόρκη - ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Το Πατρινό Καρναβάλι στη Νέα Υόρκη - ΦΩΤ...

Ήταν η πρώτη εκδήλωση για το Πατρινό Καρναβάλι από το 2020, όταν και σταμάτησαν λόγω της πανδημίας.

 Η επιστροφή του Πατρινού Καρναβαλιού μετά την πανδημία γράφτηκε από τη Νέα Υόρκη.  Την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων “Melrose Penthouse” στο Λονγκ Άιλαντ Σίτυ, Έλληνες ομογενείς  - και όχι μόνο - έδωσαν ραντεβού προκειμένου να διασκεδάσουν στους ρυθμούς του κορυφαίου καρναβαλιού της χώρας.

Οι τρεις Πατρινοί DJs, Στέλιος Αποστολόπουλος, Παναγιώτης Κολλιόπουλος και Γιώργος Κουβεργιανός ταξίδεψαν και πάλι στη Νέα Υόρκη, παρασύροντας το κοινό σε μια ξέφρενη βραδιά, που θύμισε στιγμές… Πάτρας,  στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας πως οι στιγμές της ξεγνοιασιάς και της συνεύρεσης θα επιστρέψουν δυναμικά.

Παράλληλα, στα μόνιτορ της αίθουσας προβάλλονταν στιγμιότυπα από παλαιότερες παρελάσεις και καρναβαλικούς χορούς της Πάτρας, δίνοντας ένα ξεχωριστό χρώμα στην εορταστική βραδιά.

Μέγας χορηγός ήταν η πατρινή εταιρεία αναψυκτικών “Λουξ”, με τον Αντιπρόεδρο, Πλάτωνα Μαρλαφέκα, να στηρίζει την εκδήλωση από τα πρώτα χρόνια διεξαγωγής της, ενώ επίσημος υποστηρικτής του εγχειρήματος ήταν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.  Εκτός από τους τρεις DJs, την εξαμελή αποστολή που ταξίδεψε από την Πάτρα συμπλήρωσε το τηλεοπτικό συνεργείο του Ionian TV, αποτελούμενο από την δημοσιογράφο Ελένη Κίτσιου και τον εικονολήπτη Χρήστο Δημητρόπουλο, όπως επίσης και η δημοσιογράφος Δήμητρα Μπαλαφούτη, που εκπροσώπησε τον Όμιλο “Plus Media”.

Άπαντες δήλωσαν συγκινημένοι από την επαφή τους με τους Έλληνες της Αμερικής και την εν γένει ανταπόκρισή της, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά, με την φιλοδοξία για μια εκδήλωση ακόμη μεγαλύτερη, δίχως πλέον την σκιά της COVID-19.

Με αφορμή την επιτυχημένη διεξαγωγή του πάρτυ, η ημερομηνία του οποίου είχε μετατεθεί λόγω της μετάλλαξης Όμικρον, η διοργανώτρια εταιρεία, Generation Y Productions, ευχαρίστησε τους συντελεστές, τους χορηγούς και το κοινό, προαναγγέλοντας νέες καινοτομίες για την επόμενη χρονιά, μεταξύ των οποίων θα περιλαμβάνεται και μια κλήρωση για ένα ταξίδι δυο ατόμων από την Αμερική στην Πάτρα, προκειμένου να βιώσουν από κοντά την κορύφωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Χορηγός επικοινωνίας ήταν ο ANT1 Satellite, ενώ ο ρουχισμός της εκδήλωσης ήταν μια προσφορά της πατρινής εταιρείας ενδυμάτων DUR.

* (Οι φωτογραφίες είναι του Ζαφείρη Χαϊτίδη)

Να αναφερθεί ότι η Πολιτεία Νέας Υόρκης έχει άρει όλους τους περιορισμούς στο ωράριο, την δραστηριότητα και την χωρητικότητα στη νυχτερινή διασκέδαση, ενώ το κοινό σταδιακά επιστρέφει, μετά την αποδρομή του κύματος της Όμικρον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight