Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχεται τον Ιούνιο το νέο φιλμ της Ντίσνει και της Pixar, "Lightyear"

Έρχεται τον Ιούνιο το νέο φιλμ της Ντίσν...

Με τη φωνή του Captain America, Chris Evans στο βασικό ρόλο - Την ταινία όταν βγει την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα

Tο ολοκαίνουργιο γεμάτο δράση διαφημιστικό trailer καθώς και η αφίσα από την νέα ταινία των studio της Disney και της Pixar με τίτλο “Lightyear” που είναι μια πρωτότυπη ταινία animation σε σκηνοθεσία του 47χρονου δημιουργού Angus MacLane, δόθηκαν στη δημοσιότητα ενόψει της πρεμιέρας της ταινίας  στους κινηματογράφους τον ερχόμενο Ιούνιο.

Στις ΗΠΑ το «Lightyear» θα βγει στις 17 Ιουνίου 2022 και στη χώρα μας μία μέρα πιο πριν, στις 16 Ιουνίου σε διανομή της Feelgood.

Η περιπέτεια αυτή επιστημονικής φαντασίας αφηγείται την ιστορία του Buzz Lightyear—του ήρωα που είναι η πηγή έμπνευσης του ομώνυμου παιχνιδιού—συστήνοντας τον θρυλικό Space Ranger που κέρδισε γενιές οπαδών.

Ο δημοφιλής ηθοποιός Chris Evans (“Knives Out,” “Avengers: Endgame”, «Captain America, Ο Στρατιώτης του χειμώνα») δανείζει τη φωνή του στον Buzz. “Η φράση ‘"πραγματοποιήθηκε ένα όνειρο ζωής" χρησιμοποιείται συχνά, αλλά προσωπικά πρώτη φορά την εννοώ,” δήλωσε ο Chris Evans. “Όποιος με γνωρίζει ξέρει την αγάπη μου για τα animations. Ακόμα δεν το πιστεύω πως είμαι πλέον μέλος της οικογένειας της Pixar και συνεργάζομαι με αυτούς τους ιδιοφυείς καλλιτέχνες που αφηγούνται μοναδικές ιστορίες. Το να τους παρακολουθείς να δουλεύουν είναι μαγικό. Τσιμπιέμαι καθημερινά”.

Σκηνοθεσία: Angus MacLane

Παραγωγή: Galyn Susman.

Στην πρωτότυπη Αμερικάνικη κόπια δανείζουν ακόμα τις φωνές τους οι Taika Waititi, Peter Sohn, Keke Palmer, κ.α.

Την ταινία όταν βγει με το καλό στις κινηματογραφικές αίθουσες την περιμένουμε και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture