Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Vogue cover ο πρίγκιπας της Δανίας, παραμένει μοντέλο, τον κουρεύει η μαμά του!

Vogue cover ο πρίγκιπας της Δανίας, παρα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

O 22χρονος Νικολάι έδωσε συνέντευξη στο σκανδιναβικό τεύχος Φεβρουαρίου- Μαρτίου, δηλώνοντας συνηθισμένος στον Τύπο και τις κάμερες

Εχουμε ξαναγράψει για αυτόν στη στήλη: Ως γόνο μιας «modern monarchy» με «χαμόγελο  movie-star» φιλοξενεί τον 22χρονο πρίγκιπα Νικολάι για αυτό το δίμηνο η σκανδιναβική Vogue. Σύμφωνα με την εκδότρια του περιοδικού Vogue Scandinavia, Μαρτίνα Μπονιέρ: «Για μένα, οι βασιλιάδες έμοιαζαν πάντα βγαλμένοι από παραμύθια – από τις ιστορίες που διαβάζαμε ως παιδιά. Αναζητώντας έναν τρόπο για να καλύψουμε καλύτερα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας με προσιτό τρόπο καταλήξαμε στο ερώτημα: Πώς είναι να είσαι ένας νεαρός πρίγκιπας στον σημερινό κόσμο; Και ποιος καλύτερος να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση από τον πρίγκιπα Νικολάι; Αντιπροσωπεύει και τους δύο κόσμους σε ένα ζωντανό παραμύθι».

Ο εγγονός της βασίλισσας έχει βέβαια απασχολήσει και στο παρελθόν τα fashion media χάρη στα shows των οίκων Dior και Burberry και βέβαια λόγω της ομορφιάς του. Ο ίδιος εξηγεί απλά σήμερα στη Vogue πως η βασιλική ζωή τον είχε προετοιμάσει εν μέρη για την πασαρέλα. «Έχω συνηθίσει τον Τύπο και τις κάμερες… είμαι δημόσιο πρόσωπο σε όλη μου τη ζωή» ανάφερε συγκεκριμένα. Μάλιστα παραδέχτηκε στη συνέντευξη ότι η μητέρα του είναι συνήθως αυτή που τον κουρεύει. Είναι παράλληλα φοιτητής στο Copenhagen Business School, αλλά ζει για ένα εξάμηνο στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Παρίσι. Όταν ξεκίνησε να εργάζεται σαν μοντέλο έκανε μια εξήγηση με «ωραίο τρόπο» στην οικογένειά του και τελικά οι γονείς του έγιναν οι «μεγαλύτεροι θαυμαστές» του. Ως έβδομος στη σειρά για το θρόνο της Δανίας, δεν εισπράττει κάποιο εισόδημα, ούτε ο πατέρας του έχει βασιλικά καθήκοντα. Ηθελε λοιπόν να έχει κάποια έξτρα χρήματα και να παίρνει ο ίδιος τις αποφάσεις για τη ζωή του.

Η μητέρα του Νικολάι είναι η Αλεξάνδρα, κόμισσα του Φρέντερικσμποργκ, η οποία χώρισε από τον Χοακίμ το 2004 μετά από 9 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει άλλο ένα παιδί, τον 19χρονο πρίγκιπα Φέλιξ της Δανίας. Ο Χοακίμ παντρεύτηκε την δεύτερη σύζυγό του, την πριγκίπισσα Μαρί το 2008 και απέκτησε μαζί της άλλα δύο παιδιά, τον 12χρονο Χένρικ και την 10χρονη Αθηνά. Εξι για να ξέρετε τη royal επικαιρότητα. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View