Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ απέκτησε ο Μίλο Βεντιμίλια

Αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγου...

Ο 44χρονος Αμερικανός ηθοποιός είναι ο πρωταγωνιστής της επιτυσημένης σειράς «This Is Us»

Μετά από πολυετή καριέρα στην τηλεόραση, ο 44χρονος Αμερικανός ηθοποιός Μίλο Βεντιμίλια - Milo Ventimiglia τιμήθηκε τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 με αστέρι στην περίφημη Λεωφόρο της Δόξας – Walk of Fame, στο Χόλιγουντ.

Τα αποκαλυπτήρια του αστεριού του γοητευτικού Αμερικανού ηθοποιού, πρωταγωνιστή της σειράς «This Is Us», σκηνοθέτη και παραγωγού έγιναν σε τελετή στη Λεωφόρο του Χόλιγουντ που μεταδόθηκε ζωντανά.

Το αστέρι του είναι το 2.710ο, δίπλα σε εκείνο της συμπρωταγωνίστριάς του, Μάντι Μουρ στη σειρά «This Is Us», η οποία και ήταν παρούσα στην τελετή.

Ο Μίλο Βεντιμίλια είναι γνωστός από τους ρόλους του στις τηλεοπτικές σειρές «Gilmore Girls» και «This Is Us». Ενδιάμεσα, υπήρξαν αμέτρητοι άλλοι αξέχαστοι ρόλοι, μεταξύ των οποίων στις σειρές «American Dreams» και «Heroes» καθώς και στην ταινία «Rocky Balboa» του Σιλβέστερ Σταλόνε το 2006 ενώ είχε εμφανιστεί και στο «Creed II» το 2018.

Ο ηθοποιός τόνισε ότι η απόκτηση του αστεριού είναι συναρπαστική εξέλιξη και τιμά «όλους τους συνεργάτες του μπροστά και πίσω από την κάμερα εδώ και 26 χρόνια».

Ο Μίλο Βεντιμίλια σε δηλώσεις του στο Variety είπε πως είναι ευχαριστημένος με όλους τους ρόλους που του έχει επιτραπεί να υποδυθεί μέχρι τώρα. «Είχα μια καταπληκτική ζωή, έχω γνωρίσει πολλούς σπουδαίους καλλιτέχνες και έχω δουλέψει με πολλούς απίστευτα ταλαντούχους ανθρώπους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με στοιχεία και από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight