Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κ. Μάρκου - Σία Αναγνωστοπούλου: Η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας για μια ακόμα φορά βρίσκεται εκτεθειμένη

Κ. Μάρκου - Σία Αναγνωστοπούλου: Η Περιφ...

Η Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών έκανε δεκτή ένσταση κατά της Περιφέρειας για το έργο αναβάθμισης του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων

Οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου και Σία Αναγνωστοπούλου σε ανακοίνωση τους κάνουν λόγο για το θέμα της αναβάθμισης του Χιονοδρομικού Κέντρου των Καλαβρύτων. Όπως τονίζουν, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για μια ακόμα φορά βρίσκεται εκτεθειμένη και ελεγχόμενη για «φωτογραφικές» διατάξεις σε διαγωνισμό για την αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου των Καλαβρύτων.

Σε νέες περιπέτειες μπαίνει το έργο αναβάθμισης του Χιονοδρομικού Κέντρου των Καλαβρύτων, δεδομένου ότι η Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών έκανε δεκτή ένσταση κατά της Περιφέρειας για το έργο αναβάθμισης του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Η απόφαση της ΑΕΠΠ αποδέχεται την προσφυγή τεχνικής εταιρείας και επικυρώνει τις αντιδράσεις σύσσωμης της περιφερειακής αντιπολίτευσης, για τις μεθοδεύσεις στη διακήρυξη του έργου για την αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου των Καλαβρύτων, με το σκεπτικό ότι η διακήρυξη του διεθνούς διαγωνισμού για τη μεγάλη εργολαβία των 18,3 εκατ. ευρώ περιέχει "φωτογραφικές" διατάξεις.

Σκόπιμο θα ήταν λοιπόν, υπό το φως των νέων αυτών δεδομένων που δημιουργούν οι 146 σελίδες της ακυρωτικής απόφασης - καταπέλτη της ΑΕΠΠ και αφήνουν απολύτως εκτεθειμένη την Περιφερειακή αρχή, να απαντηθούν από πλευράς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας όλα τα ερωτήματα που έχουν τεθεί επί του θέματος.

Το θέμα είναι πρωτίστως πολιτικό και ηθικό, τονίζουν τέλος ο κ. Μάρκου και η κ. Αναγνωστοπούλου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις