Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Street event: Πλάι στις άπορες οικογένειες της Μητρόπολης πίνοντας ζεστή σοκολάτα

Street event: Πλάι στις άπορες οικογένει...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Aυτό το Σάββατο, από το πρωί ως το απόγευμα συμβάλλουμε στην ομαδική κίνηση γνωστών σωματείων της Πάτρας στο κλίμα των Χριστουγέννων

Κάντε μια στάση αγάπης για το συνάνθρωπο στην αυριανή σας σαββατιάτικη  βόλτα (18/12) στο εμπορικό κέντρο της Πάτρας. Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά εννέα σωματεία, και ένας εκπαιδευτικός οργανισμός της πόλης, μας καλούν όλους στο πρωτότυπο και επίκαιρο street event  «Η Δύναμη Της Σοκολάτας» από τις 11 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα. Πρόκειται για μια κίνηση αλληλεγγύης υπέρ του συσσιτίου «Αρτος Αγάπης» της Μητρόπολης Πατρών με αφορμή τα Χριστούγεννα.

Συγκεκριμένα στον πεζόδρομο Αγίου Νικολάου (στο ύψος των Zara) θα στηθεί ένας πάγκος, όπου θα προσφέρεται ζεστή σοκολάτα, που είναι το κατεξοχήν ρόφημα των Χριστουγέννων, με το συμβολικό αντίτιμο των 2 ευρώ. Τα χρήματα θα μπαίνουν σε έναν κουμπαρά, ο οποίος μετά το πέρας της εκδήλωσης θα παραδοθεί στα χέρια του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου για την ενίσχυση του «Άρτου Αγάπης» και το γιορτινό τραπέζι 350 άπορων οικογενειών.

Το street event γίνεται με πρωτοβουλία της Ένωσης Γυναικών Πάτρας, σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και υποστηρικτές τους Άλμα Ζωής Νομού Αχαϊας, Ιnner Wheel Πατρών Βορρά Ρίου, ΑγκαλιάΖΩ  Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου Νομού Αχαϊας, Rotary Club Πάτρας «Κωστής Παλαμάς», «Ζωή Γλυκιά» Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας, Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας, Σοροπτιμιστικός Όμιλος Πάτρας, «ΕΛΕΑΝΑ» Ελληνική Εταρεία Αντιρευματικού Αγώνα. Γνωστοί συμπολίτες, μέλη των αυτών των σωματείων θα βοηθήσουν στην υλοποίηση της όμορφης αυτής δράσης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View