Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο ηθοποιός Άρμι Χάμερ βγήκε από το κέντρο αποτοξίνωσης

Ο ηθοποιός Άρμι Χάμερ βγήκε από το κέντρ...

Όπου παρέμεινε για 9 μήνες, ωστόσο παραμένει υπό έρευνα στο Λος Άντζελες για κατηγορίες ότι επέδειξε βίαιη συμπεριφορά & κανιβαλιστικές τάσεις κατά τη διάρκεια σεξουαλικών συνευρέσεων

Ο 35χρονος και πανύψηλος Αμερικανός ηθοποιός Άρμι Χάμερ - Armie Hammer, από τους ταλαντούχους και γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του και των τελευταίων χρόνων, προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του αφού πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του 2021 κάνοντας αποτοξίνωση ενώ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για περιστατικά βίας κατά των γυναικών καθώς και για «κανιβαλιστικό» εθισμό στο σεξ.

Η εφημερίδα Sun επικαλείται πηγή σύμφωνα με την οποία ο Άρμι Χάμερ που εντυπωσίασε με την τολμηρή ερμηνεία του στο Οσκαρικό «Να Με Φωνάζεις με τ’ Όνομα σου» του Λούκα Γκουαντανίνο το 2018, έχει πλέον βγει από την κλινική αποτοξίνωσης στην οποία πέρασε 9 μήνες. «Τα πάει πολύ καλά και είναι υπέροχα νέα για την οικογένειά του. Είναι πίσω στα νησιά Κέιμαν» είπε η πηγή στην εφημερίδα.

Ο Χάμερ που λόγω των γεγονότων έχασε ρόλους ενώ και το ριμείκ του «Θάνατος στο Νείλο» όπου συμπρωταγωνιστεί λόγω και της πανδημίας, δεν έχει βγει ακόμα στις κινηματογραφικές αίθουσες, παραμένει υπό έρευνα στο Λος Άντζελες για κατηγορίες ότι επέδειξε βίαιη συμπεριφορά αλλά και κανιβαλιστικές τάσεις κατά τη διάρκεια προσωπικών του σεξουαλικών συνευρέσεων.

Πρώην ερωμένη του διάσημου ηθοποιού ισχυρίστηκε ότι «την κακοποίησε ψυχικά, συναισθηματικά και σεξουαλικά κατά τη διάρκεια της τετραετούς σχέσης τους», αναφέρει η Sun, προσθέτοντας ότι φέρεται να άφησε μια σειρά από προσβλητικά μηνύματα σε άλλες γυναίκες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight