Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ρίτα Ορα: Με φτερά στη Βουδαπέστη, σε ρόλο Instagram boyfriend o αγαπημένος της

Ρίτα Ορα: Με φτερά  στη Βουδαπέστη, σε ρ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ένα καταπληκτικό black outfit που μας βάζει ιδέες για τις γιορτές, αλλά δεν ξέρουμε αν θα μας προσέχει τόσο ο συνοδός μας όπως ο Τάικα Γουατίτι

Για πρώτη φορά φιλοξενήθηκε στη Βουδαπέστη η απονομή των ΜTV Music Awards και η πάντα sexy τραγουδίστρια Ρίτα Ορα έκλεψε την παράσταση με total black look - μπούστο από φτερά και θεαματική  «ουρά» μαζί με εφαρμοστό παντελόνι- αλλά και λόγω του φλογερού έρωτά της με το 46χρονο σκηνοθέτη του «Thor», Τάικα Γουατίτι. Στο red carpet του  Papp Laszlo Budapest Sportarena, η πασίγνωστη βρετανίδα με τις βαλκανικές ρίζες ήταν το αδιαμφισβήτητο fashion icon το βράδυ της Κυριακής. Συγκεκριμένα ανέδειξε με παιχνιδιάρικη διάθεση την εντυπωσιακή δημιουργία του οίκου  Jean-Louis Sabaji συνδυασμένη με πέδιλα- πλατφόρμες  Giuseppe Zanotti. Το μακιγιάζ της ήταν σε ροζ τόνους με πολύ έντονες μαύρες βλεφαρίδες και eyeliner.  

Τα φλας άστραψαν βέβαια και επειδή ο Τάικα εκτελούσε με κέφι χρέη προσωπικού της βοηθού αλλά και «Instagram boyfriend» κατά το διεθνή Τύπο καθώς «τακτοποιούσε» την «ουρά» με τα εξωτικά μποά για να βγει τέλεια στις φωτογραφίες ενώ με το κινητό του κατέγραφε κάθε της κίνηση γελώντας. Το ζευγάρι βγαίνει από την περασμένη άνοιξη και έκαναν κοινή εμφάνιση και στο Met  Gala. O Γουατίτι κατάγεται από τη Νέα Ζηλανδία και είναι επίσης ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός.  

Διακρίσεις αποκόμισαν οι Εντ Σίραν, Νίκι Μινάζ, Μαλούμα, Ολίβια Ροντρίγκο, Saweetie αλλά και οι ιταλοί Maneskin και ήταν η πρώτη φορά που έγινε αυτό το event σε ουγγρικό έδαφος. H Oρα πάντως ήταν έμπνευση για να υιοθετήσουμε και εμείς τα φτερά την εορταστική περίοδο καθώς συνεχίζουν να είναι μεγάλο must στο διεθνές προσκήνιο της μόδας.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View