Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Έρχεται στην Πάτρα το μουσικο - χορευτικό συγκρότημα Schwaben-Kultur της Γερμανικής πόλης Μπάλινγκεν

Έρχεται στην Πάτρα το μουσικο - χορευτικ...

Θα παραμείνει στην Πάτρα από την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου έως και τις 5 Νοεμβρίου 2021

Το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων, στο πλαίσιο του προγράμματος των διεθνών πολιτιστικών ανταλλαγών νέων (έως 30 ετών), πρόκειται να φιλοξενήσει το χρονικό διάστημα από 29 Οκτωβρίου έως και 5 Νοεμβρίου 2021, 45 μέλη του μουσικο - χορευτικού συγκροτήματος Schwaben-Kultur από την Γερμανική πόλη Μπάλινγκεν. Το συγκρότημα από την Γερμανία σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου θα παρακολουθήσει  το δρώμενο «ΜΝΗΜΗ – περιπατητική επιτέλεση».

Το δρώμενο θα ξεκινήσει στις 11.15 το πρωί από το Δασύλλιο  και θα καταλήξει στο χώρο του ιστορικού καταφυγίου κάτω από τα Υψηλά Αλώνια, με ενδιάμεσες «στάσεις» στο Κάστρο και τις σκάλες Αγίου Νικολάου της Πάτρας. Πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ενότητας των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων για τη συμπλήρωση 77 χρόνων από την απελευθέρωση της Πάτρας από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής καθώς και της ενότητας «Τα θεατρικά σχήματα της πόλης παρουσιάζουν», σε σκηνοθεσία χορογραφία, σύνθεση της Μάρως Γαλάνη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Πάτρα τα μέλη του μουσικο - χορευτικού συγκροτήματος από την πόλη Μπάλινγκεν θα συμμετάσχουν σε διάφορες εκδηλώσεις, παρουσιάζοντας την λαϊκή κουλτούρα της χώρας τους ενώ θα επισκεφτούν και μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture