Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Glamour comeback: «Αγαλμα» η Αντζελίνα Τζολί με ασημένια τουαλέτα Versace στη Ρώμη

Glamour comeback: «Αγαλμα» η Αντζελίνα Τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εκανε μια «καθαρόαιμη» εμφάνιση super star θυμίζοντας παλιότερες περιόδους της ζωής της, στο πλευρό της οι έφηβες κόρες της

Ενθουσίασε τα πλήθη στην αιώνια πόλη με αφορμή το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης η 46χρονη ντίβα του εκράν Αντζελίνα Τζολί. Η διάσημη ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτιδα έκανε μια θεαματική, glam εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, αναδεικνύοντας με την απίστευτα λεπτή σιλουέτα της μια couture τουαλέτα του ιταλικού Versace με ντραπέ στοιχεία, που παρέπεμπε σε ρωμαικό χιτώνιο. Ηταν ένα στράπλες φόρεμα που έλαμπε από μακριά σε ανάγλυφο ασημί ύφασμα, εκπροσωπώντας τα φημισμένα party dresses του label. Μάλιστα παλιότερα έχει φορέσει το ίδιο πατρόν σε μαύρο δέρμα λόγω «Maleficent». Η Τζολί έχει μακρύνει με extensions και σκουρήνει τα μαλλιά της χτενίζοντάς τα ολόισα με χωρίστρα στη μέση. Στο πλευρό της ήταν οι έφηβες κόρες της Σίλοχ και Ζαχάρα και βέβαια οι ωραίοι και ανερχόμενοι συμπρωταγωνιστές της στη νέα περιπέτεια υπερηρώων της Marvel, Κιτ Χάριογκτον, Ρίτσαρντ Μάντεν, Τζέμα Χαν όπως και η σκηνοθέτιδα Κλόε Ζάο.

Τα διεθνή media κάνουν λόγο για ένα comeback που παραπέμπει σε παλιότερες περιόδους της Τζολί, πριν καθιερώσει τα διακριτικά, ήσυχα look της πολύτεκνης μαμάς και ακτιβίστριας. Οι εικόνες την δείχνουν πραγματικά πολύ αστραφτερή, χαρούμενη  και ερωτεύσιμη, όπως δεν την έχουμε δει εδώ και καιρό.  Η ταινία The Eternals θα βγει στα σινεμά αρχές Νοεμβρίου. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View