Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Αντζελίνα Τζολί: Πιστή στο «less is more» στα κανάλια και τις στέγες της Βενετίας

Αντζελίνα Τζολί: Πιστή στο «less is more...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ένα απέριττο vintage καφτάνι επέλεξε η super star που αποφεύγει τις πολλές «φιοριτούρες» στο ντύσιμο

Συνεχίζει τις διακοπές της στην Ευρώπη η 46χρονη super star Αντζελίνα Τζολί. Η διάσημη ηθοποιός με το πραγματικά υπέροχο πρόσωπο, ταξίδεψε πρόσφατα στο Παρίσι με τα παιδιά της, ενώ η δικαστική της διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ συνεχίζεται. Αυτές τις μέρες βρίσκεται στη μοναδική Βενετία όπου διανυκτερεύει στο περίφημο και πανάκριβο ξενοδοχείο Cipriani. (Εκεί το κόστος μιας σουίτας με ζωγραφιστές οροφές και πολύτιμα έργα τέχνης φθάνει τα 8000 ευρώ για μια νύχτα). Οι φωτογράφοι την ανακάλυψαν να βολτάρει δίπλα στα γραφικά κανάλια της υδάτινης πόλης των δόγηδων και να μπαίνει σε sea taxi, ενώ η Vogue δημοσίευσε υπερβατικές φωτογραφίες της στις οροφές των βενετσιάνικων σπιτιών με τη θέα πίσω της να κόβει την ανάσα. Οι τίτλοι μιλούσαν για μια στιγμή εμπνευσμένη από τη Μέρι Πόπινς.

Όπως μαθεύτηκε, η Αντζελίνα πόζαρε στο φακό του γάλλου street artist JR ο οποίος της πρότεινε αυθόρμητα πορτρέτα και ύφος που δεν είχε ξαναδοκιμάσει. Μαζί άλλωστε ταξίδεψαν με το τρένο Venice Simplon-Orient-Express συζητώντας για τις λήψεις αυτές. Τα διεθνή fashion media βέβαια δεν στάθηκαν μόνο στις πόζες αλλά και στο λιτό βεστιάριο της ηθοποιού, σκηνοθέτιδας και ακτιβίστριας. Επιμένει να επιλέγει απλά ρούχα, δίχως διάκοσμο που δεν εκπροσωπούν περιστασιακές τάσεις της μόδας. Στη Βενετία ξαναφόρεσε το μίνιμαλ, γκρι καφτάνι Brunello Cuccinelli που είχε φορέσει στην αμερικάνικη Vogue την περασμένη άνοιξη με φόντο το σπίτι της. Ένα ρούχο ριχτό και διαχρονικό, με λινή, μεταλιζέ ύφανση, το οποίο συνδύασε με χαμηλά mules πέδιλα Dolce e Gabbana και τσάντα Saint Laurent. Τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα σε πρόχειρο «σινιόν».

Oι ειδικοί έσπευσαν να επισημάνουν πως η Αντζελίνα δεν αποχωρίζεται παλιά κομμάτια που την αντιπροσωπεύουν, καθώς είναι υπέρμαχος του vintage & classic style.  Την έχουμε ξαναδεί πάντως στη Βενετία, καθώς εκεί ξετυλίγεται η περιπέτεια The Tourist με το Τζόνι Ντεπ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View