Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Πονοκέφαλος» στη Ν.Δ. Αχαΐας: Φοιτητής από τη Χίο θέλει να ψηφίσει στα Καλάβρυτα!

«Πονοκέφαλος» στη Ν.Δ. Αχαΐας: Φοιτητής ...

Στην Τοπική Καλαβρύτων, υποψήφιοι πρόεδροι είναι ο Νίκος Παπαβραµόπουλος και ο νυν πρόεδρος, Νίκος Τσάµης

Στην τελική ευθεία μπαίνει η Νέα Δημοκρατία για τις εσωκομματικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 24 Οκτωβρίου. Σην Αχαΐα, οι εγγραφές ανήλθαν σε 10.348, αλλά αυτό δημιούργησε πονοκεφάλους. Στην κεντρική διοίκηση του κόµµατος έχουν φτάσει καταγγελίες για μεγάλο αριθµό εγγραφών, σε Καλάβρυτα, Αιγιάλεια, αλλά και νότιο τοµέα της Πάτρας, των οποίων η γνησιότητα αµφισβητείται.

Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα «Γνώμη» ο υποψήφιος πρόεδρος της ∆ΗΜΤΟ Καλαβρύτων, Νίκος Παπαβραµόπουλος έστειλε σχετική επιστολή στην κεντρική διοίκηση του κόµµατος, ενώ ενηµερώθηκαν και συνεργάτες του πρωθυπουργού. Ο κ. Παπαβραµόπουλος καταγγέλλει ονοµαστικά φοιτητή από τη Χίο, ο οποίος επιθυµεί να ψηφίσει στα Καλάβρυτα, αλλά και έχει κάνει 50 εγγραφές, ενώ επισηµαίνει ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του είναι αποφασισµένοι να παραιτηθούν εάν δεν αποκατασταθούν αυτές οι αρρυθµίες.

Σηµειώνεται ότι στην Τοπική Καλαβρύτων, υποψήφιοι πρόεδροι είναι ο Νίκος Παπαβραµόπουλος και ο νυν πρόεδρος, Νίκος Τσάµης ενώ στις εκλογές της 24ης Οκτωβρίου θα στηθούν δύο κάλπες, µία στα Καλάβρυτα και µία στην Κλειτορία. Μαζική ήταν η προσέλευση µελών και στην ∆ηµοτική Τοπική Οργάνωση της Ν∆ στην Αιγιάλεια καθώς είχαν εγγραφεί 2.814 µέλη, υπερδιπλάσια σε σχέση µε τις προηγούµενες εσωκοµµατικές εκλογές όπου είχαν εγγραφεί 1.190 νέα µέλη.

Σύµφωνα µε πληροφορίες της «Γνώμης» οι δυο υποψήφιοι πρόεδροι της ∆ΗΜ.ΤΟ, Βασίλης Σταθακάρος και Γιώργος Παναγιωτόπουλος, µε επιστολή τους, επίσης στην Κεντρική ∆ιοίκηση του κόµµατος, καταγγέλλουν ότι «άνθρωποι ξένοι προς την Αιγιάλεια, είναι εγγεγραµµένοι για να ψηφίσουν στην τοπική οργάνωσή µας». Μάλιστα αναφέρουν ότι «σε δειγµατοληπτική έρευνα που έγινε κάποιοι δεν γνώριζαν καν για την εγγραφή τους», ζητώντας να διερευνηθούν όλα τα περιστατικά που προσβάλουν το κύρος και τη διαφάνεια της εκλογικής διαδικασίας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις