Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στις κάλπες τον Οκτώβρη η ΝΟΔΕ Αχαΐας- Οι διαφαινόμενοι δύο πόλοι και οι υποστηρικτές τους

Στις κάλπες τον Οκτώβρη η ΝΟΔΕ Αχαΐας- Ο...

Στις 24 Οκτωβρίου η ώρα της κάλπης

 Στις 24 Οκτωβρίου η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας, η παλιά ΝΟΔΕ Αχαΐας της Ν.Δ. πάει στην κάλπη, καλώς εχόντων των πραγμάτων, με τα μέλη να ψηφίζουν διαδικτυακά, για να αποφευχθούν προβλήματα λόγω του κορωνοϊού. Και πάει για σίγουρη αλλαγή καθώς ο νυν Πρόεδρος Ανδρέας Μαζαράκης, ο οποίος έχει ήδη διατρέξει δύο θητείες. δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος όπως δεν θα είναι και ο αντίπαλός του στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές, Ανδρέας Νικολάου.

Ποιοι θα διεκδικήσουν λοιπόν τα ηνία της Νομαρχιακής της κυβερνητικής παράταξης στο Νομό με τους τέσσερις κυβερνητικούς βουλευτές, και τις πολλές δυσκολίες εξαιτίας της πολιτικής παράδοσης της περιοχής που κλίνει προς το κέντρο και τα αριστερά; Ήδη έχουν αρχίσει να διαρρέουν τα ονόματα που «παίζουν» για την κούρσα και να διαφαίνονται δύο πόλοι. Ο ένας είναι αυτός περί τον γνωστό ναυτιλιακό πράκτορα Αντώνη Κουνάβη για τον οποίο είναι γνωστό από καιρό το ενδιαφέρον του όπως και η προετοιμασία που κάνει και ο οποίος φέρεται να έχει στο πλευρό του δύο Αχαιούς βουλευτές, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει: τον Άγγελο Τσιγκρή και τον Ιάσονα Φωτήλα.

 Στον αντίποδα είναι ο νεαρός Κωσταντίνος Κανελλάκης, δικηγόρος στο επάγγελμα, ο οποίος φέρεται να έχει την στήριξη του στενού συνεργάτη και κουμπάρου του Πρωθυπουργού, Μιχάλη Μπεκίρη. Καθώς περνάει ο καιρός ακούγονται και άλλα ονόματα όπως αυτό του Γιάννη Γασπαρινάτου, τομεάρχη της ΝΟΔΕ Αχαΐας ο οποίος στηρίζεται από έναν βουλευτή. ενώ κάποιοι προωθούν τη λύση ακαδημαϊκού από την Πάτρα, ως ιδανική την ίδια ώρα που κάποιοι προωθούν τη λύση γνωστού προσώπου από τον ακαδημαϊκό χώρο στην Πάτρα για να τηρηθούν οι ισορροπίες, να εξασφαλιστεί κοινή αποδοχή και να αποφευχθούν οι γνωστές μάχες που φέρνουν τριβές και ουκ ολίγες φορές έχουν εκθέσει το χώρο. Οι εκλογές, βάσει καταστατικού αναμένονταν για τον Μάιο του 2020, μετά δηλαδή από θητεία 2 ετών, αλλά αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις