Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλλιάνος: Με πτώση θερμοκρασίας και βροχές μπαίνει ο Οκτώβριος - Σαββατοκύριακο με θυελλώδεις ανέμους

Καλλιάνος: Με πτώση θερμοκρασίας και βρο...

Πέφτει και άλλο η θερμοκρασία

"Το κύριο χαρακτηριστικό του πρώτου Σαββατοκύριακου θα είναι οι ισχυροί βοριάδες, η ένταση των οποίων θα φτάσει έως τα 8 μποφόρ στο Αιγαίο" τόνισε ο μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γύρω στους 25-26 βαθμούς Κελσίου, μόνο στα δυτικά θα φτάσει στους 28 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο ο καιρός θα είναι ήπιος, με δροσιά νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ" πρόσθεσε στην συνέχεια.

Η πρόγνωση μέχρι την Τετάρτη από την ΕΜΥ

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 02-10-2021 σύμφωνα με την ΕΜΥ στην Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με σποραδικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τα νησιά του βορείου Αιγαίου, νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με ασθενείς βροχές, που το απόγευμα στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βορειοδυτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Οι άνεμοι στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο 6 με 7 και πιθανώς πρόσκαιρα το πρωί τοπικά 8 μποφόρ. Στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα ανατολικά ηπειρωτικά, τα νησιά του βορείου Αιγαίου, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη θα φτάσει τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου και στην υπόλοιπη χώρα τους 26 με 27 βαθμούς.

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 03-10-2021 στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες.
Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ. Στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
ανεμοι

Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 04-10-2021 ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα
ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά
ηπειρωτικά έως 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Την ΤΡΙΤΗ 05-10-2021 ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά ηπειρωτικά έως 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 06-10-2021 αρχικά ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα. Από το
μεσημέρι στα βορειοδυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν βροχές.
Οι άνεμοι στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Στα δυτικά θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις