Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η απίθανη Μέριλ Στριπ υποδύεται την Πρόεδρο των ΗΠΑ στη σάτιρα "Don't Look Up" του Ανταμ ΜακΚέι

Η απίθανη Μέριλ Στριπ υποδύεται την Πρόε...

Στην ταινία παίζει ένα σούπερ καστ που περιλαμβάνει και τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τζένιφερ Λόρενς, Κέιτ Μπλάνσετ

Ο σκηνοθέτης Άνταμ ΜακΚέι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πρωτοκλασάτων ηθοποιών, τόσο λόγω όσων ταινιών έχει υπογράψει για την μεγάλη οθόνη όπως τα Οσκαρικά «Vice» και «The Big Short» αλλά κι όσων έχει καταθέσει στην μικρή («Succession»).

Κάτως έτσι, η νέα του ταινία με τίτλο «Don't Look Up» καταφέρνει, όπως έγραψε το flix.gr, να συγκεντρώσει πολύ δυνατά ονόματα όπως τους: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μέριλ Στριπ, Κέιτ Μπλάνσετ, Τζένιφερ Λόρενς,Τίμοθι Σαλαμέ, Τζόνα Χιλ, Μαρκ Ράιλανς, Αριάνα Γκράντε, Μάθιου Πέρι, Ρομπ Μόργκαν, Κιντ Κούντι, Χίμες Πατέλ και Τόμερ Σίσλεϊ.

Η ταινία της πλατφόρμας του Netflix, είναι μία σάτιρα για το πώς οι κυβερνήσεις επιμένουν να υποβιβάζουν την κλιματική αλλαγή και το ότι οφείλουμε να αλλάξουμε συνήθειες, τώρα!

Η υπόθεση, για την οποία δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλά για να μη χαθεί το μυστήριο, θέλει δύο επιστήμονες αστρονόμους (στους ρόλους οι κάτοχοι βραβείου Όσκαρ ερμηνείας Λεονάντο ΝτιΚάπριο και Τζένιφερ Λόρενς) να ανακαλύπτουν κάτι καταστροφικό -ένας μετεωρίτης κινείται με σταθερή πορεία και ταχύτητα για να συγκρουστεί με τη Γη- και ξεκινούν μία περιοδεία ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο.

Η έκπληξη είναι ότι την Πρόεδρο της Αμερικής, η οποία απαξιώνει τους επιστήμονες (ένα αιχμηρό σχόλιο και βολή κατά του πρώην Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ) ερμηνεύει η 72χρονη σούπερ σταρ και κάτοχος 3 βραβείων Όσκαρ ερμηνείας, Μέριλ Στριπ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture