Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πάτρα: Συνεχίζεται έως την Τετάρτη στο Ρίο ο "Άνθρωπος του Θεού"

Πάτρα: Συνεχίζεται έως την Τετάρτη στο Ρ...

Την Πέμπτη στις 20.30 κάνει πρεμιέρα το "No Time To Die" με τον Ντάνιελ Κρεγκ για τελευταία φορά στο ρόλο του πράκτορα 007, του αγαπημένου Τζέιμς Μποντ

Συνεχίζεται έως και την Τετάρτη 29/9/2021 στο θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο η προβολή της μεγάλης εμπορικής επιτυχίας "Ο Άνθρωπος του Θεού" σε σκηνοθεσία της Γελένα Πόποβιτς με τον Άρη Σερβετάλη, τον Χρήστο Λούλη, τον Αλεξάντερ Ποπόφ και τον Μίκι Ρουρκ, μία ταινία που αφορά στον ταραχώδη βίο του Αγίου Νεκταρίου.

Το φιλμ παίζεται στις 20.30.

Πρόκειται για μία ταινία που έκανε πρεμιέρα στις αίθουσες στις 26 Αυγούστου 2021 και κατάφερε να προσελκύσει εν μέσω της πανδημίας το μεγάλο κοινό με τα σχόλια των περισσότερων να είναι θετικά.

Η ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού» το περασμένο 4ήμερο 23-26/9/2021 σύμφωνα με τον πίνακα από το σάιτ flix.gr, έκοψε σε 98 αίθουσες πανελλαδικά, 8.449 εισιτήρια και κράτησε την πρωτιά στο εγχώριο box office έχοντας πλέον φτάσει σε 5 εβδομάδες προβολής συνολικά τα 261.631 εισιτήρια. Το στοίχημα είναι αν θ’ αντέξει να πλησιάσει το όριο των 300.000.

Το θερινό σινε-Κάστρο, όπως ήδη έχουμε γράψει, θα συνεχίσει τη λειτουργία του και από την Πέμπτη 30/9 στις 20.30 θα προβάλλει την πολυαναμενόμενη, ολοκαίνουρια ταινία με ήρωα τον ατρόμητο πράκτορα Τζέιμς Μποντ, ρόλο που υποδύεται για τελευταία φορά ο γοητευτικός Ντάνιελ Κρεγκ.

Το "No Time to Die" που ήταν αρχικά να προβληθεί τον Απρίλιο του 2020 αλλά έπεσε πάνω στην έξαρση της πανδημίας, επιτέλους κυκλοφορεί στις αίθουσες μετά από ενάμιση χρόνο και όλα δείχνουν πως θα "σκίσει" εμπορικά.

Η προβολή στο θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο θα ξεκινά στις 20.30.

Η διάρκεια της ταινίας είναι 163 λεπτά, άρα η ταινία προβλέπεται άκρως χορταστική.

Η σκηνοθεσία είναι του Κάρι Φουκουνάγκα και επίσης παίζουν οι: Κρίστοφ Βαλτς, Λέα Σεϊντού, Άνα ντε Άρμας, Ράμι Μάλεκ, Λασάνα Λιντς.

Ο Τζέιμς Μποντ επιστρέφει στην ενεργό δράση για να βοηθήσει τη CIA στην εξόντωση ενός μοχθηρού άντρα ο οποίος έχει στην κατοχή του επίκινδυνη τεχνολογία που απειλεί την ανθρωπότητα.

*Στην Αθήνα απ' όσο είδαμε οι τυχεροί σινεφίλ και φαν του Τζέιμς Μποντ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ταινία ένα 24ωρο σχεδόν νωρίτερα καθώς απ' όσο είδαμε στη λίστα των αιθουσών στο περιοδικό Αθηνόραμα, το "No Time To Die" θα προβληθεί ως preview σε 15 αίθουσες (οθόνες) της πρωτεύουσας τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη.

Εδώ υπομονή έως την Πέμπτη το βράδυ που θα έρθει η ταινία. Το "No Time To Die" θα παίζεται και στα Odeon Veso Mare στην Ακτή Δυμαίων.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture