Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Οι θαυμαστές της DC Comics γιόρτασαν την Ημέρα του Μπάτμαν στο twitter

Οι θαυμαστές της DC Comics γιόρτασαν την...

Η Ημέρα άρχισε να τιμάται το 2014 με αφορμή την 75η επέτειο από την πρώτη εμφάνιση του Dark Knight – Σκοτεινού Ιππότη

Οι θαυμαστές της DC Comics το περασμένο σαββατοκύριακο γιόρτασαν την Ημέρα του Μπάτμαν.

Η Ημέρα άρχισε να τιμάται το 2014 με αφορμή την 75η επέτειο από την πρώτη εμφάνιση του Dark Knight – Σκοτεινού Ιππότη και η ημερομηνία (18 Σεπτεμβρίου) επιλέχθηκε να συμπίπτει επίσης με το San Diego Comic-Con.

Οι θαυμαστές με μηνύματα στο Twitter εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για τον Μασκοφόρο Ιππότη και τους διάφορους ηθοποιούς που έχουν υποδυθεί τον υπερήρωα σε ταινίες του franchise. Πέρα από τα πολυάριθμα memes, τα σκίτσα και τα cosplay tweets, οι θαυμαστές ήταν πολύ ενθουσιασμένοι που είδαν τον Ματ Ριβς να δημοσιεύει πλάνο από τη διαδικασία του μοντάζ εν όψει της κυκλοφορίας του «The Batman».

«Ποιος είναι ο καλύτερος όλων των εποχών στις live - action ταινίες;» έγραψε ένας θαυμαστής και ανάρτησε τις φωτογραφίες των ηθοποιών Μπεν Άφλεκ, Κρίστιαν Μπέιλ που έχουν ενσαρκώσει τον Μπάτμαν στη μεγάλη οθόνη, τον Ντέιβιντ Μαζούζ, που υποδύθηκε τον Μπάτμαν - Μπρους Γουέιν σε νεαρή ηλικία στη σειρά Gotham και τον Ρόμπερτ Πάτινσον που θα είναι ο υπερήρωας στη νέα ταινία.

«Μόλις έμαθα ότι είναι Ημέρα του Μπάτμαν. Γιατί δεν το γνώριζα νωρίτερα;» έγραψε ένας θαυμαστής, ο οποίος φωτογράφισε τον σκύλο του ντυμένο Μπάτμαν.

*Πάντως η πιο τελευταία κινηματογραφική δημιουργία με υπερήρωες της DC Comics, το αρκετά καλό «The Suicide Squad» σε σκηνοθεσία Τζέιμς Γκαν που προβλήθηκε και στην Πάτρα, στα Odeon veso Mare, δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία, έχοντας μέχρι στιγμής φτάσει τα 167 εκατ. δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις.

*Με στοιχεία και από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture