Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλλιτέχνες «πρώτης γραμμής» με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού: Τι καταγγέλλει γνωστός ηθοποιός

Καλλιτέχνες «πρώτης γραμμής» με πλαστά π...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Έκπληξη προκαλούν οι δηλώσεις του ηθοποιού Γιώργου Παράσχου για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού που κυκλοφορούν στην καλλιτεχνική πιάτσα.

Επιβεβαιώντας πληροφορίες που διακινούνταν και ήθελαν καλλιτέχνες - αρνητές του εμβολίου - έχουν προμηθευτεί και να χρησιμοποιούν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού για τον κορονοϊό, ο Γιώργος Παράσχος μίλησε για την προσωπική του εμπειρία με άνθρωπο που τον προσέγγισε για «μαϊμού» πιστοποιητικό.

Οπως ανέφερε, ένας άνθρωπος τον πλησίασε για να του προμηθεύσει πλαστό πιστοποιητικό με αντίτιμο 300 ευρώ, ενώ στην προσπάθειά του να τον πείσει χρησιμοποίησε και ονόματα «πρώτης γραμμής», τραγουδιστές και ηθοποιούς - πολλοί εκ των οποίων εμφανίζονται σε σίριαλ, κάνουν πρόβες για το θέατρο ή εμφανίζονται σε πάνελ εκπομπών.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιώργος Παράσχος:

Έχω προσωπική εμπειρία. Είχαμε μαζευτεί σε τραπέζι με κάποιους συναδέλφους και ένας με πλησίασε και μου πρότεινε να αγοράσω αυτό το παράνομο χαρτί και του λέω «χτύπησες λάθος πόρτα, έχω κάνει το εμβόλιο».

Μου είπε ότι πρέπει να στείλω σε αυτόν ένα μήνυμα με τα στοιχεία μου κι εκείνος θα τα στείλει εκεί που πρέπει να τα στείλει κι εκείνοι θα επικοινωνούσαν μαζί μου να κάνω 300€ κατάθεση. Και μετά από 3-4 μέρες το χαρτί θα ερχόταν στο κινητό μου. Για να με πείσει μου είπε ονόματα ηθοποιών και τραγουδιστών που είναι αρνητές του εμβολίου και μου έκανε εντύπωση γιατί ορισμένοι ηθοποιοί παίζουν σε σίριαλ, κάνουν πρόβες στο θέατρο και είναι σε εκπομπές.

 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε στις δημόσιες καταγγελίες του Γιώργου Παράσχου που υποστήριξε στο «Love It» ότι πασίγνωστοι καλλιτέχνες κυκλοφορούν με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού. Όπως είπε από δική του εμπειρία τον προσέγγισε συνάδελφός του, προκειμένου να του πουλήσει ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού αντί 300 ευρώ.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε στην εφημερίδα Espresso, τονίζοντας πως έχει ακούσει και ο ίδιος ότι ίσως συμβαίνει κάτι τέτοιο.

«Το έχω ακούσει κι εγώ ως φήμη να κυκλοφορεί τις τελευταίες δυο τρεις μέρες, αλλά εμένα δεν με έχει προσεγγίσει κανείς να βγάλω ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού. Αν με προσέγγιζαν, θα τους πήγαινα στην αστυνομία. Γενικά, αν υφίσταται όλο αυτό και είναι αληθινό θα πρέπει κάθε τέτοια περίπτωση να καταγγέλλεται. Διότι αλλιώς δεν μπορούμε να προστατευτούμε.

Για να το καταγγείλει δημόσια ο κ. Παράσχος, σημαίνει ότι έχει στοιχεία. Εγώ θα το κατήγγειλα κατευθείαν γιατί είμαι και πολύ υπέρ των εμβολίων. Αν υπάρχουν γιατροί που κάνουν τέτοια πράγματα, πρέπει να συλληφθούν αμέσως», λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις