Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Ο θρύλος Τόνι Μπένετ συναντά ξανά την Lady Gaga

Ο θρύλος Τόνι Μπένετ συναντά ξανά την Lady Gaga

Επτά μετά από την πρώτη δισκογραφική συνεργασία τους με τίτλο «Cheek to Cheek», ετοίμασαν μαζί ένα νέο jazz άλμπουμ με τίτλο «Love for Sale»

Επτά (7) χρόνια μετά από την πρώτη δισκογραφική συνεργασία τους με τίτλο «Cheek to Cheek», η σούπερ σταρ της ποπ Lady Gaga συναντάει ξανά τον θρυλικό ερμηνευτή Τόνι Μπένετ στο δεύτερο jazz άλμπουμ τους με τίτλο «Love for Sale».

«Έχουμε την τιμή να συνεργαζόμαστε με τον θρυλικό Τόνι Μπένετ και την εμβληματική Lady Gaga στη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής συνεργασία τους με το πολυεθνικό όμιλο μέσων ενημέρωσης “ ViacomCBS”» δήλωσε ο παραγωγός τηλεόρασης Μπρους Γκίλμερ (Bruce Gillmer)

Το άλμπουμ αποτελεί αφιέρωμα στο έργο του Κόουλ Πόρτερ. Έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την 1η Οκτώβρη 2021 ενώ το τραγούδι του τίτλου «Love For Sale» κάνει πρεμιέρα στο MTV Global.

«Την ημέρα που κυκλοφορήσαμε το Cheek to Cheek το 2014 ο Τόνι Μπένετ με κάλεσε να μου προτείνει αν ήθελα να ηχογραφήσουμε ακόμα ένα άλμπουμ μαζί, αυτή τη φορά κάνοντας αφιέρωμα στα τραγούδια του Κόουλ Πόρτερ. Αποτελεί πάντοτε τιμή μου να τραγουδώ με τον φίλο μου Τόνι, έτσι ασφαλώς και αποδέχτηκα την πρόσκληση», είπε 35χρονη Lady Gaga.

Ο 95χρονος σήμερα Τόνι Μπένετ που θεωρείται εκ των κορυφαίων Αμερικανών ερμηνευτών, έχει κερδίσει 19 βραβεία Grammy στην 75ετή καριέρα του ενώ διαγνώστηκε πρώτη φορά με Αλτσχάιμερ το 2016.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture