Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ποιος είναι ο Sebastian Hernandez, πίσω από τη συγκλονιστική εμφάνιση του Met Gala που δεν είδατε ποτέ

Ποιος είναι ο Sebastian Hernandez, πίσω ...

Ζει στο Los Angeles και η Instagram-ική του persona είναι γνωστή

Τη... διαφορά έκανε ένας παρευρισκόμενος στο Met Gala pragmt την πιο αληθινή «αμερικανική εμφάνιση» που δεν είδε κανείς. 

Όπως το μοντέλο Quannah Chasinghorse έδειξε τις ινδιάνικες ρίζες του, έτσι κι ο Sebastian Hernandez έκανε ηχηρό fashion statement. Με ματωμένη πλάτη και καλύπτοντας μόνο την ευαίσθητη περιοχή, απέτισε το δικό του φόρο τιμής στους ιθαγενείς.

Τι να πρωτοκοιτάξουμε στo fashion υπερθέαμα του Met Gala; Δείτε τα best off

Το δέρμα των Ινδιάνων ήταν σκούρο. Δεν ταίριαζε στο «νέο κόσμο» που θέλησαν να χτίσουν οι πρώτοι άποικοι. Το ντύσιμό τους δεν ήταν αρκετά πολιτισμένο για τα γούστα τους και η γλώσσα τους βάρβαρη - χαλούσαν το όραμά τους. Όταν ο Χριστόφορος Κολόμβος πάτησε το πόδι του στη Βόρειο Αμερική, το 1492 και την «ανακάλυψε», βρήκε 5 έως 15 εκατομμύρια ανθρώπους να ζουν στην, έως εκείνη τη στιγμή, γη τους. Μέχρι το τέλος του 19ου αιώνα, είχαν μείνει 238 χιλιάδες. Οι υπόλοιποι σφαγιάστηκαν στο όνομα της προόδου.

«Made an AMERIKKKAN appearance or wtvr», έγραψε ο Hernandez κάτω από την ανάρτησή του στο Instagram. Και το τριπλό «Κ» δεν μπήκε τυχαία. Όπως δεν ήταν τυχαίο το ότι δε βρέθηκε καμία φωτογραφία του στα πρακτορεία και κανείς δε σχολίασε την παρουσία του εκεί.

O Sebastian Hernandez ζει στο Los Angeles και η Instagram-ική του persona είναι γνωστή. Δηλώνει cultural ιcon, καλλιτέχνης και DJ ενώ φροντίζει να αγγίζει διάφορα κοινωνικά θέματα μέσω του προφίλ του. Ελάχιστα είναι γνωστά για την πραγματική του ταυτότητα - δεν ξέρουμε καν αν αυτό είναι το όνομά του κι από πού κατάγεται.

Με 36.3 χιλιάδες followers και 2398 αναρτήσεις, ξέρει καλά πώς να ταράζει τον κόσμο του Internet και το κάνει με μεγάλη επιτυχία.

Πηγή:jenny.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View