Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Πάτρα: Παρουσιάζεται το βιβλίο «Ένας ιδιότροπος άνθρωπος» της Ράνιας Καραΐσκου

Πάτρα: Παρουσιάζεται το βιβλίο «Ένας ιδι...

Σε εκδήλωση που θα γίνει στο αίθριο του Παλαιού Νοσοκομείου Πατρών στην Πλατεία Κορύλλου 2 στην άνω πόλη, την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:00

Το νέο της βιβλίο με τίτλο «Ένας ιδιότροπος άνθρωπος» πρόκειται να παρουσιάσει η συγγραφέας και ζωγράφος Ράνια Καραΐσκου, σε εκδήλωση που θα γίνει στο αίθριο του Παλαιού Νοσοκομείου Πατρών στην Πλατεία Κορύλλου 2 στην άνω πόλη, την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 21:00.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Soap.

Για το βιβλίο συνομιλήσει με την συγγραφέα η δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Κρίστυ  Κουνινιώτη.

Θα μιλήσουν για το βιβλίο οι: Γιώργος Αθανασακόπουλος, συνθέτης – κιθαριστής, Παναγιώτης Καρώνης, συγγραφέας – ζωγράφος.

Θα παίξει κιθάρα ο Φώτης Τσιλεμέκης

Το βιβλίο αποτελείται από μικρές αφηγηματικές ιστορίες που αποτελούν σε μεγάλο μέρος βιώματα  της συγγραφέως και εξαίρουν, επαινούν αλλά και στηλιτεύουν και κριτικάρουν κάποιες φορές, γεγονότα, συμπεριφορές, διαδικασίες που όλοι μας έχουμε ζήσει ή θα θέλαμε να έχουμε ζήσει ή …να μην έχουμε ζήσει.

Στο νέο της αυτό βιβλίο η Ράνια Καραΐσκου είναι ένας άνθρωπος, μια γυναίκα εργαζόμενη, νοικοκυρά, μητέρα, σύντροφος που θυμάται, περιγράφει, συγκινείται, θυμώνει, καυτηριάζει, αυτοσαρκάζεται, γκρινιάζει με τον δικό της… τον ίδιο τρόπο, χωρίς στερεότυπα, χωρίς βεβαιότητες, χωρίς κοινωνικούς καταναγκασμούς, θέλοντας να αποδείξει ότι η ζωή δεν περιορίζεται στους τοίχους ενός γραφείου μιας Δημόσιας Υπηρεσίας ή μιας κουζίνας και ότι δεν σταματά, με τη συνταξιοδότηση, αλλά συνεχίζεται με μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η συγγραφέας Ράνια Καραΐσκου έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Ναύπλιο. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών  και εργάστηκε ως Πολιτικός Μηχανικός.

Είναι η ψυχή και η δημιουργός της Rania K. - χειροποίητο φυσικό σαπούνι και καλλυντικά (www.raniak.gr -handmade natural soap & cosmetics).

Ασχολείται συστηματικά με τη ζωγραφική, σε πρακτικό και θεωρητικό επίπεδο, έχοντας σπουδάσει επί πενταετία στο Καλλιτεχνικό εργαστήρι του Δήμου Πατρέων ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάριο ακουαρέλας στην Ισπανία. Έργα της έχουν φιλοξενηθεί σε ομαδικές εκθέσεις.

Το 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο «Εκείνος, εκείνη και το μπριτζ» από τις εκδόσεις SOAP, ενώ το 2021 κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο της «Ένας ιδιότροπος άνθρωπος» από τις ίδιες εκδόσεις.

Ζει μεταξύ Ναυπλίου και Πάτρας, είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture