Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Iάσονας Λάιος: Ο Μανιάτης με τη διεθνή καριέρα φαντάζει κιόλας ως φαβορί του GNTM

Iάσονας Λάιος: Ο Μανιάτης με τη διεθνή κ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Από την πρώτη στιγμή τον αγκάλιασε ο Σκουλός και καταχάρηκε ο Καράβας ενώ εντυπωσίασε άπαντες

To  "καλό πράγμα" δεν κρύβεται! Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε του κριτές του GNTM 4 και τον expert Γιώργο Καράβα στο  πρώτο επεισόδιο του δημοφιλούς ριάλιτι μόδας.

Ένα από το μοντέλα που πήραν μέρος στις auditions ήταν ο Ιάσονας Λάιος, ο οποίος είναι γνωστός στο χώρο της  fashion industry και έχει κάνει σπουδαίες δουλειές τα τελευταία 7 χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο Γιώργος Καράβας που τον γνώριζε καλά χάρηκε πολύ που τον είδε μπροστά του, όπως και ο Δημήτρης Σκουλός που έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει με χαρά.

Ο Άγγελος Μπράτης του έβαλε… δύσκολα λέγοντάς του πως προβληματίζεται για το κατά πόσο δίκαιο είναι να ανταγωνιστεί συνυποψήφιους που δεν έχουν την ίδια εμπειρία με εκείνον.Όμως ο Ιάσονας Λάιος τού είπε ότι αυτά που κάνουν στο GNTM εκείνος δεν τα έχει κάνει στο εξωτερικό όπου μεσουρανεί τα τελευταία χρόνια.

Οι κριτές τον έστειλαν να βάλει μαγιό για να δουν το σώμα του και σχεδόν αμέσως τον πέρασαν με τέσσερα «ναι» καθώς άρεσε σε όλους.

Ο Ιάσονας Λάιος έχει μεγαλώσει στη Μάνη. Εκεί τον ανακάλυψε ένας φωτογράφος και κάπως έτσι ξεκίνησε η καριέρα του στο μόντελινγκ. Για εννέα μήνες έμεινε εκτός του χώρου προκειμένου να ολοκληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και επέστρεψε. Τότε ήταν που άρχισε η διεθνής καριέρα του σε Μιλάνο, Παρίσι και Μαδρίτη. Στο ίντερνετ θα βρείτε απίστευτες φωτογραφίσεις του.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View