Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

O Καρλ Λάγκερφελντ γίνεται μίνι σήριαλ από τη Disney+, στο επίκεντρο ο σύντροφός του

O Καρλ Λάγκερφελντ γίνεται μίνι σήριαλ α...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Σχεδόν δυο δεκαετίες είχε στο πλευρό του το απίστευτα stylish γάλλο δανδή Ζακ ντε Μπασέ

Ενάμισι χρόνο δίχως  τον ανεπανάληπτο Καρλ Λάγκερφελντ η παγκόσμια μόδα φαντάζει πιο φτωχή.  Μια νέα σειρά έξι επεισοδίων, με τίτλο «Kaiser Karl»,που  είναι βασισμένη στην ομότιτλη βιογραφία για τον κορυφαίο designer  από τον δημοσιογράφο, Ραφέλ Μπακέ, ανακοινώθηκε από τη Disney+ . Στόχος να παρουσιαστεί  η ζωή του μοναδικά επιδραστικού θρύλου της fashion industry , o οποίος πέθανε, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο του παγκρέατος σε ηλικία 85 ετών τον Φεβρουάριο του 2019. Με το άγγιγμά του απογείωσε  τους οίκους Fendi και Chanel ενώ διατηρούσε και το δικό του brand.

Η πλοκή της σειράς «Kaiser Karl» θα ξεκινά το 1972, ένα χρόνο μετά τον θάνατο της Coco Chanel και στην αρχή της ανόδου του Γερμανού σχεδιαστή.

Αναλαμβάνοντας τη δεκαετία του 1980 το τιμόνι του οίκου, ο Λάγκερφελντ ήταν αποφασισμένος να φτάσει τόσο ψηλά όσο και ο αντίζηλος συνάδελφός του Ιβ Σεν Λοράν. Το δράμα ακολούθησε γρήγορα, χάρη σε μεγάλο βαθμό στον σύντροφο του Σεν Λοράν, Πιερ Μπερζέ, ο οποίος ήταν πεπεισμένος ότι ο Γερμανός σχεδιαστής μόδας «σχεδίασε» το ειδύλλιο του Σεν Λοράν με τον τότε δικό του σύντροφο, Γάλλο δανδή, Ζακ ντε Μπασέ. Σύμφωνα με το Deadline, η σχέση του Λάγκερφελντ με τον Ντε Μπασέ θα έχει «κεντρική» θέση στην πλοκή της σειράς, παρέχοντας εικόνες για τη ρομαντική πτυχή της ζωής του που ο Λάγκερφελντ αρνιόταν. Αν και αναγνώρισε τη 19χρονη σχέση του με τον Ντε Μπασέ, ο οποίος πέθανε από AIDS το 1989,παραδεχόταν μόνο μια πλατωνική επαφή. «Αγάπησα απεριόριστα αυτό το αγόρι αλλά δεν είχα καμία φυσική επαφή μαζί του» είπε κάποτε ο μόδιστρος στη βιογράφο του ντε Μπασέ, Μαρί Οταβί. Την παραγωγή έχει αναλάβει η ίδια εταιρεία πίσω από την επιτυχημένη σειρά «Lupin» του Netflix.

Μετέπειτα, σε προχωρημένη ηλικία, ο Λάγκερφελντ συνδέθηκε πάντως με το νεαρό Μπατίστ Τζιαμπικόνι, που έγινε βασικός κληρονόμος του και του χάρισε τη λατρεμένη του γάτα και μούσα του Choupette. «Αγαπιόμασταν βαθιά» είχε δηλώσει, «με έναν έρωτα που δεν υπάρχει, τον οποίο τον δημιουργήσαμε». Και πάλι όμως δήλωνε Πυγμαλίωνάς του Μπατίστ, με πρόθεση να τον υιοθετήσει και δεν άφηνε υπόνοια σαρκικής σχέσης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View