Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Νύφη η Λίλι Κόλινς: Κλασική δαντέλα Ralph Lauren, αλλά αντί για πέπλο φόρεσε κάπα

Νύφη η Λίλι Κόλινς: Κλασική δαντέλα Ralp...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H πρωταγωνίστρια της σειράς «Emily in Paris» παντρεύτηκε στο Κολοράντο επιλέγοντας γάμο στην αμερικάνικη εξοχή

H μικροσκοπική star Λίλι Κόλινς, κόρη του διάσημου τραγουδιστή Φιλ Κόλινς και πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Emily in Paris» παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Τσάρλι ΜακΝτάουελ σε μια ιδιωτική, γαμήλια τελετή στο Dunton Hot Springs του Κολοράντο. Η 32χρονη ηθοποιός ανέβασε στιγμιότυπα του γάμου της στο Instagram και οι ειδικοί της μόδας την χαρακτήρισαν πρωτίστως κλασική νύφη, με αναπάντεχη όμως πινελιά την αντικατάσταση του πατροπαράδοτου πέπλου με κάπα.

Το δαντελένιο νυφικό με τον ψηλό λαιμό, τα μακριά μανίκια και την «γοργονέ» γραμμή είχε την υπογραφή του βασιλιά της αμερικάνικης μόδας Ralph Lauren. Ηταν ένα new vintage σχέδιο που κατέληγε σε μικρή «ουρά» και συνδυάστηκε με διακριτικά κοσμήματα και διακριτικό, φυσικό μακιγιάζ. Ειδικά με φόντο το πράσινο της εξοχής και τους καταρράκτες της αμερικάνικης εξοχής έδειχνε πανέμορφο, ως αντιπροσωπευτικό κομμάτι της κουλτούρας του brand Ralph Lauren. 

Η Λίλυ ήταν αρραβωνιασμένη με τον Τσάρλι εδώ και έναν χρόνο. Eκείνος είναι 38χρονος συγγραφέας και σκηνοθέτης και γνωρίστηκαν στο Λος Αντζελες, ενώ εκείνος έκανε γυρίσματα. Πριν από τη Λίλι είχε συνδεθεί με τις ηθοποιούς Εμίλια Κλαρκ και Ρούνει Μάρα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View