Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Μπαράζ αναβολών μεγάλων ταινιών υπό το φόβο της μετάλλαξης Δέλτα του covid 19

Μπαράζ αναβολών μεγάλων ταινιών υπό το φ...

Το «Top Gun Maverick» που ήδη έχει αλλάξει ημερομηνία πρεμιέρας κατά το παρελθόν, μεταφέρεται από τις 19 Νοεμβρίου του 2021 για τον Μάιο του 2022

To κινηματογραφικό στούντιο της Paramount όπως έγινε γνωστό, μεταφέρει τις μεγάλες ταινίες της με πρωταγωνιστή τον σούπερ σταρ Τομ Κρουζ βαθιά μέσα στο 2022.

Όπως γράφει το flix.gr, η μετάλλαξη Δέλτα του covid 19 επιβραδύνει την επιστροφή στην κανονικότητα κι έτσι πολυαναμενόμενοι κινηματογραφικοί τίτλοι μεταφέρουν την κυκλοφορία τους για αργότερα μέσα στο έτος 2022, προφανώς θέλοντας να κερδίσουν χρόνο αλλά και όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό θεατών.

Το «Top Gun Maverick» που ήδη έχει αλλάξει ημερομηνία πρεμιέρας κατά το παρελθόν, μεταφέρεται από τις 19 Νοεμβρίου του 2021 για τον Μάιο του 2022, δηλαδή σχεδόν 6 μήνες αργότερα ενώ το «Mission Impossible 7» μεταφέρεται από τις 27 Μαΐου 2022 τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.

Το «Jackass Forever» του Jeff Tremaine με τον Johnny Knoxville μεταφέρεται από τον Οκτώβριο του 2021 για τον Φεβρουάριο του 2022 ενώ το επίσης πολυαναμενόμενο «Ghostbusters Afterlife» του Ιβάν Ρέιτμαν με τον Πολ Ραντ, όπου εμφανίζονται και οι Μπιλ Μάρει και Νταν Αικρόιν από το ορίτζιναλ και υπερεπιτυχημένο Γκοστμπάστερς του 1984, μεταφέρεται από τις 11/11, μια εβδομάδα αργότερα, στις 19 Νοεμβρίου 2021.

Η αγορά φοβάται πως η απόφαση αυτή της Paramount δείχνει το δρόμο για ένα νέο κύμα αναβολών, μία πρακτική που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας προκειμένου να μην «καούν» μεγάλοι τίτλοι σε άδειες αίθουσες, αναφέρει το flix.gr. Για την ώρα μένουν αμετακίνητες οι έξοδοι του «No Time to Die» με τον Ντάνιελ Κρεγκ (30 Σεπτεμβρίου 2021, το περιμένουμε και στην Πάτρα) και του «Dune» με τον Τιμοτέ Σαλαμέ (14 Οκτωβρίου), το οποίο κάνει την πρεμιέρα του στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας που είναι σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture