Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Τομ Κρουζ προσγειώθηκε με ελικόπτερο στον κήπο μίας οικογένειας στην Αγγλία

Ο Τομ Κρουζ προσγειώθηκε με ελικόπτερο σ...

Στην κομητεία Ουόρικσιρ στην Αγγλία, κι αυτό έγινε μιας και το αεροδρόμιο της περιοχής στο Κόβεντρι ήταν κλειστό

Ελικόπτερο που μετέφερε τον 59χρονο σούπερ σταρ του κινηματογράφου Τομ Κρουζ προσγειώθηκε στον κήπο μιας οικογένειας, στην κομητεία Ουόρικσιρ - Warwickshire στην Αγγλία, επειδή το αεροδρόμιο της περιοχής στο Κόβεντρι ήταν κλειστό.

Ο Τομ Κρουζ, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του franchise «Mission: Impossible», προσγειώθηκε στον κήπο της Άλισον Γουέμπ.

Σύμφωνα με το BBC, η οικογένεια - που ζει στο Μπάγκιντον του Ουόρικ- δεν γνώριζε εκ των προτέρων ότι ο Τομ Κρουζ ήταν στο ελικόπτερο και είχε ενημερωθεί μόνο ότι επέβαινε ένας ανώνυμος «VIP που είχε καθυστερήσει να φθάσει στον προορισμό του».

Ο σούπερ σταρ του Χόλιγουντ δεν βιαζόταν πολύ, ωστόσο, καθώς φωτογραφήθηκε και πρόσφερε δωρεάν βόλτα με το ελικόπτερο στα παιδιά της Γουέμπ και του συντρόφου της. Να προσθέσουμε πως αν δεν αλλάξει κάτι λόγω της κατάστασης με την πανδημία, αναμένεται επιτέλους να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 19 Νοεμβρίου 2021 από την Paramount Pictures το «Top Gun: Maverick» σε σκηνοθεσία του Joseph Kosinski και περίπου την ίδια περίοδο κοντά στις γιορτές περιμένουμε το φιλμ που είναι συνέχεια του «Top Gun» του 1986 και στη χώρα μας. Μαζί με τον Κρουζ παίζουν οι Μάιλς Τέλερ, Τζένιφερ Κόνελι και ο Τζον Χαμ.

Με στοιχεία και από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight