Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι θα προβάλλει το θερινό σινε-Κάστρο από 2 έως και τις 8 Σεπτεμβρίου 2021

Τι θα προβάλλει το θερινό σινε-Κάστρο απ...

Συνεχίζεται ο "Άνθρωπος του Θεού" σε 2 μάλιστα προβολές καθημερινά, στις 20.10 και στις 22.15

Στο θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα, από την Πέμπτη 2/9 έως και την Τετάρτη 8/9/2021 συνεχίζεται η προβολή του φιλμ «Ο Άνθρωπος του Θεού» με τον Άρη Σερβετάλη στο ρόλο του Αγίου Νεκταρίου. Το φιλμ θα παίζεται στις 20:10 και στις 22:15.

Σενάριο και σκηνοθεσία:  ΓΕΛΕΝΑ ΠΟΠΟΒΙΤΣ

Παίζουν οι ηθοποιοί: ΑΡΗΣ ΣΕΡΒΕΤΑΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΜΙΚΙ ΡΟΥΡΚ, ΜΑΝΟΣ ΓΑΒΡΑΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ, ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΛΕΤΣΑΝΟΣ, ΤΑΝΙΑ ΤΡΥΠΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ, ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΚΑΛΑΝΙ, ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ, ΝΙΚΗΤΑΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ, ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΓΕΩΓΛΕΡΗΣ, ΚΟΡΙΝΑ ΑΝΝΑ ΓΟΥΓΟΥΛΗ, ΜΑΡΘΙΛΙΑ ΣΒΑΡΝΑ, ΚΙΤΤΥ ΠΑΙΤΑΖΟΓΛΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΠΕΤΡΟΒ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.

Διάρκεια: 100 λεπτά

Η δημοτικότητα του Νεκτάριου Κεφαλά, Μητροπολίτη Πενταπόλεως, προκαλεί τη ζήλια των κληρικών στην Αλεξάνδρεια. Από φόβο ότι θα γίνει ο επόμενος Πατριάρχης Αιγύπτου, ο κλήρος τον δυσφημίζει με αποτέλεσμα να του στερήσουν την ιερατική του ιδιότητα και να τον εξορίσουν από την Αίγυπτο. Στην Αθήνα πια, χάρη στην εξελιγμένη παιδαγωγική του τακτική γίνεται ξακουστός και κοσμαγάπητος και την ίδια εποχή επιδίδεται σε σπουδαίο συγγραφικό έργο. Όμως ο φόρτος εργασίας τον καταπονεί και αποφασίζει να αποσυρθεί στην Αίγινα. Ξαναχτίζει ένα ερειπωμένο μοναστήρι με τα ίδια του τα χέρια και χάρη στη φήμη του το μοναστήρι μεγαλώνει. Η Mονή όμως δεν αναγνωρίζεται ποτέ, ενώ ο Άγιος Νεκτάριος κατηγορείται άδικα για ανηθικότητα. Στο Αρεταίειο νοσοκομείο λίγο πριν το τέλος του, θα κάνει το τελευταίο του θαύμα.

Η ταινία το πρώτο 4ήμερο προβολής της, σημείωσε μεγάλη επιτυχία κόβοντας πάνω από 62.000 εισιτήρια.

Διανομή από Feelgood Entertainment.

ΣΙΝΕ ΚΑΣΤΡΟ ΡΙΟΥ  

ΤΗΛ. 2610994765

www.cinekastro.wordpress.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture