Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

«Χαμός» για τα εισιτήρια της Μπελούτσι στην Αθήνα, θα «ζωντανέψει» επιστολές της Κάλλας

«Χαμός» για τα εισιτήρια της Μπελούτσι σ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 56χρονη ιταλίδα ντίβα θα εμφανιστεί στο Ηρώδειο 21, 22, 23 Σεπτεμβρίου, είχε προηγηθεί αναβολή λόγω πανδημίας

Σε χρόνο- ρεκόρ εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια των δυο πρώτων παραστάσεων και προστέθηκε μια τρίτη, έξτρα βραδιά για το «ρεσιτάλ» της ιταλίδας ντίβας Μόνικα Μπελούτσι στο Ηρώδειο. Αφθαρτο πρότυπο ομορφιάς και μεσογειακής σαγήνης, η 56χρονη ηθοποιός θα παρουσιάσει το μονόλογο «Maria Callas: Lettres & Mémoires- «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις» με τη συνοδεία της Καμεράτας- Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής, υπό την διεύθυνση του κορυφαίου Έλληνα μαέστρου, Γιώργου Πέτρου. Η δημοτικότητά της στη χώρα μας φάνηκε από την πρωτοφανή ζήτηση για τα φετινά δεδομένα, αν και το θέαμα μετά το ντεμπούτο του στο Παρίσι το 2019 στο θέατρο Marigny  πέτυχε μια sold out περιοδεία όπου  κι αν παίχθηκε.

Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου  με  σκηνοθετική μπαγκέτα του Τομ Βολφ και είναι η πρώτη θεατρική εμφάνιση της Μπελούτσι στη χώρα μας.  Με καταγωγή από την Ούμπρια, η star άφησε τις σπουδές της νομικής για καριέρα μοντέλου στο Μιλάνο. Δούλεψε από το Παρίσι ως τη Νέα Υόρκη και εξελίχθηκε σε sex symbol χάρη στις καμπάνιες των Dolce e Gabbana. Εγινε διάσημη στο σινεμά ως «Μαλένα» και μετά κατέκτησε το Χόλιγουντ (Αστερίξ, Τα Πάθη του Χριστού, Matrix κ.α.). Το βίαιο φιλμ Irrebersible και το ότι έγινε το μεγαλύτερο ηλικιακά κορίτσι του Τζέιμς Μποντ απογείωσαν τη φήμη της. Ζει μεταξύ Παρισιού και Ρώμης ενώ λατρεύει για καλοκαιρινές  διακοπές την Πάρο.

 

Η αισθαντική ερμηνεία των αδημοσίευτων κείμενων και επιστολών της Ελληνίδας ντίβας της όπερας, Μαρία Κάλλας βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Τομ Βολφ αλλά και της πρόσφατης ταινίας «Maria by Callas». Φέρνοντας στο φως κρυφές και άγνωστες πτυχές της Κάλλας, η Μόνικα Μπελούτσι θα μας ταξιδέψει στη ζωή και την καριέρα της μεγάλης ντίβας. Από την παιδική της ηλικία στη Νέα Υόρκη, ως τα χρόνια του πολέμου στην Αθήνα και από τα πρώτα βήματα της καριέρας της ως στο γάμο της και τον κατοπινό της θυελλώδη έρωτα για τον Αριστοτέλη Ωνάση, σε μια ζωή που χαρακτηρίστηκε από επιτυχίες, δόξα, φήμη, σκάνδαλα και προσωπικές σιωπηρές δοκιμασίες. Θα μάθουμε δηλαδή τι έγραφε η ίδια η σοπράνο σε 350 αδημοσίευτα γράμματα για τη μυθική διαδρομή της.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View