Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Impeachment: Προσεχώς στην tv το σκάνδαλο Λεβίνσκι από τον ασταμάτητο Ράιαν Μέρφι

Impeachment: Προσεχώς στην tv το σκάνδαλ...

Eντελώς μεταμορφωμένοι οι Σάρα Πόλσον, Κλάιβ Οουεν ενώ τη Μόνικα υποδύεται η ανερχόμενη Μπίνι Φελντστάιν

Μετά τα τεράστια τηλεοπτικά hits για τη δίκη του διάσημου πρώην παίκτη του μπέιζμπολ Ο. Τζ. Σίμπσον και τη δολοφονία του Τζιάνι Βερσάτσε, ο πανίσχυρος και ανεξάντλητος μεγαλοπαραγωγός Ράιαν Μέρφι συνεχίζει τη σκοτεινή «ανθολογία» «American Crime Story» με θέμα το περιβόητο σκάνδαλο Μπιλ Κλίντον- Μόνικα Λεβίνσκι που συντάραξε το αμερικανικό έθνος τη δεκαετία του 1990. Ο Μέρφι έχει υπογράψει επίσης τις σειρές  «Ratched», «Hollywood», «Glee» και έχει δημιουργήσει τη δική του «σχολή» τηλεοπτικών θεαμάτων, γεύση από την οποία έχουμε πάρει στο Netflix.

 To  «Impeachment: American Crime Story» έχει συνπαραγωγό την ίδια τη Μόνικα Λβίνσκι. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον ισχυριζόταν ότι δεν είχε σεξουαλική σχέση με την – τότε εκπαιδευόμενη στον Λευκό Οίκο, μαρτυρία που χαρακτηρίστηκε ως ψευδής και οδήγησε στη διαδικασία της παραπομπής.

Η υπόθεση της μίνι σειράς αφορά στην εθνική κρίση που οδήγησε στην πρώτη –μετά από ένα αιώνα– πρόταση μομφής για Αμερικανό Πρόεδρο. Αφηγείται την ιστορία μέσα από τα μάτια των γυναικών που βρέθηκαν στο κέντρο των γεγονότων: της Μόνικα Λεβίνσκι, της φίλης της Λίντα Τριπ που εργάστηκε στο Πεντάγωνο και αποκάλυψε το σκάνδαλο. Μαθαίνουμε όμως και για την  πρώην δημόσια υπάλληλο στην πολιτεία του Άρκανσα Πόλα Τζόουνς που κατήγγειλε τον Πρόεδρο Κλίντον για σεξουαλική παρενόχληση. Και οι τρεις κατέκτησαν τα φώτα της δημοσιότητας εν μέσω μιας καταστροφικής κομματικής «έχθρας», αλλάζοντας τη σεξουαλική πολιτική και μεταβάλλοντας το μιντιακό τοπίο. Η σειρά παρουσιάζει το πώς η εξουσία «ανεβάζει» κάποιους και άλλους τους καταστρέφει στους διαδρόμους των πιο «ιερών» θεσμών των Ηνωμένων Πολιτειών. Στο δεύτερο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε, η Μόνικα εκμυστηρεύεται στη Λίντα τη γνωριμία της με τον Πρόεδρο  και εκείνη αναλαμβάνει να την γνωστοποιήσει στο κοινό. Η μίνι σειρά που θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου στο δίκτυο FX, είναι βασισμένη στο βιβλίο του Τζέφρι Τούμπιν με τίτλο «A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President». Οι παραγωγοί Νίνα Τζέικομπσον και Μπραντ Σίμπσον απέκτησαν τα δικαιώματα για την τηλεοπτική μεταφορά, το 2015.

Πρωταγωνίστρια του «Impeachment» είναι η ανερχόμενη Μπίνι Φελντστάιν («Booksmart», «Lady Bird») ως Μόνικα Λεβίνσκι και στον ρόλο του Μπιλ Κλίντον βλέπουμε τον αγνώριστο Κλάιβ Όουεν . Το καστ πλαισιώνουν η αγαπημένη ηθοποιός του Μέρφι Σάρα Πόλσον (Λίντα Τριπ),  αλλά και οι Αναλέι Άσφορντ (Πόλα Τζόουνς), Κόμπι Σμόλντερς (Αν Κούλτερ), Στέρλινγκ Κ. Μπράουν (Κρίστοφερ Ντάρντεν), Μπρους Γκρίνγουντ (Γκιλ Γκαρσέτι), Έντι Φάλκο (Χίλαρι Κλίντον).

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View