Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Συναυλία Αλληλεγγύης στις 2 Σεπτεμβρίου 2021 στο Σκαγιοπούλειο με την Μαρία Ρούτση

Συναυλία Αλληλεγγύης στις 2 Σεπτεμβρίου ...

Την διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων για να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα για τους πυρόπληκτους και γραφική ύλη για το Λαϊκό Φροντιστήριο

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, διοργανώνει την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στις 21:30 στον προαύλιο χώρο του Σκαγιοπουλείου, μία συναυλία αλληλεγγύης με την ταλαντούχα Πατρινή ερμηνεύτρια Μαρία Ρούτση.

Η Πατρινή ερμηνεύτρια με τη δυνατή, στιβαρή φωνή όπως όλοι θυμόμαστε, είχε εντυπωσιάσει στην παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας "Η Ζωή του Γαλιλαίου" με τον Κώστα Καζάκο, όπου απέδιδε στη διάρκεια του έργου ζωντανά, 14 σύντομα τραγούδια ανάμεσα στις σκηνές, σε μουσική του Διονύση Τσακνή.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων, εκφράζοντας έμπρακτα τη συμπαράσταση μας στους συνανθρώπους μας που πολύ πρόσφατα δοκιμάστηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές  και είδαν σε μία νύχτα να χάνονται οι κόποι μια ολόκληρης ζωής, διοργανώνεται αυτή η συναυλία αλληλεγγύης. Αντί εισιτηρίου συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης, είδη προσωπικής υγιεινής καθώς και τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Επίσης, θέλοντας να ενισχύσουμε τη δράση και την προσφορά του Λαϊκού Φροντιστηρίου, που κάθε χρόνο στέκεται δίπλα στις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους προσφέροντας  τη μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια και υποστήριξη για την βελτίωση τους στα σχολικά μαθήματα, συγκεντρώνουμε σχολικά είδη. Συγκεκριμένα: γραφική ύλη (στυλό, μολύβια, γόμες, μαρκαδόρους  κλπ.), τετράδια και μπλοκ ζωγραφικής.

Καλούμε για ακόμα μία φορά τους συμπολίτες μας να δείξουν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους μας, που το έχουν πραγματικά ανάγκη, αναφέρει τέλος η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture